Prosvetni glasnik

18*

СЛУЖБЕНИ ДЕО

265

2) Тихомир Костић, из Гор. Буковице. окр. подринског, у Петковицу. окр. истог. 3) Александар Ђорђевић, из Орашја, окр. моравског, у Маскар, окр. истог. 4) Жарко Стојимировић, из Рудне Гдаве, окр. крајинског, у Шаркамен, окр. истог. 5) Ђурђе В. Пршић, из Лалинца, окр. нишког у Добри Дол., ()_ окр. истог.

ПОСТАВЉЕВА Претписима господина Министра просвете и црквених послова, постављени су за сталне учитеље и учитељице и то: 1) Љубица Марковићева, у Корбову окр. крајинског., 2) Александар Јончић. у Реткоцер, окр. врањског. 3) Милица Ст. МихаиЈОВићка, у Рудној Глави, окр. крајинског. 4) Христина Миловановићка, у Дубокој, окр. пожаревачкрг. 5) Даринка Андрејевићка, у Драгуши, окр. топличког. 6) Страшимир Б. Ружић, у Доњ. Црнатову, окр. топличког. \Ј 7) Бранислав Обрадовић, у Миоковцима, окр. рудничког. 8) Анђа Александровићева, у Гор. Добрињи, окр. ужичкор-. 9) Сава Љ. Живковић, у КривоЈ Феји, окр. врањског. V 10) Војислав Нешић, у Моравцима, окр. рудничког.

Претписима господина Министра просвете и црквених послова постављени су за вршиоце учитељске дужности: 1) Михаило Петровић, у Оснићу, окр. тимочког. 2) Мата Д. Павићевић, у Равнима, окр. ужичког. 3) Радослав Марјановић, у Десини, окр. пожаревачког. 4) Христина Станојевићева, у Београду, на смедеревском друму. 5) Александар Јовановић, у Миланџи, окр. чачанског./' 6) Драгутин В. Вучинић, у Ђакусу, окр. топличког. V

Претписом господина Министра просвете и црквених послова, постављен је за привременог учитеља и то: 1) Никола П. Ђерић, у Прлити, окр. тимочког. РАЗРЕШЕНИ СУ 0Д УЧИТЕЉСКЕ ДУЖНОСТИ Претписима господина Министра просвете и црквених послова, разрешени су од учитељске дужноети ови учитељи и учитељице и то: 1) Божидар Обрадовић. из Драгова, окр. моравског. 2) Љубомир Алемпијевић, из Кучајне, окр. смедеревског. 3) Боривоје Атанацковић, из Волује, окр. пожаревачког. 4) Љубомир Стојковић, из Мајдана, окр. рудничког. 5) Богосав Тодоровић, из Глумча, окр. ужичког. 6) Антошце Чоашевић, из Ђуракова, окр. пожаревачког.