Školski glasnik

Бр. 2.

ШКОЛСКИ ГЛАСНИК

Г-д. 1911.

„ШКОЛСКИ Гласник" излази у Новои Саду 1б.и 30. дана еваког месеца оеим јула и авгуета. Стаје на четнрт године 2 К или 2' — динара. Оглаеи ее рачувају по 6, б и 4 К од четвртине стране, и то ако је оглас изишао у листу 1 пут или 1—б пута или 6 и више пута. Рукописи и претплата шиљу се на: Уредииштво (| Шнолсног Гласиииа", Иови Сад (ијуМек, Нопдпе).

Издаје: Ђока МихајЛОВИћ, учитељ. Одговорни уредник: Гавра Поповић, умир. учитељ.

ошошошм втобаришше нашештаја ЈМ ^нрат Л. и Син. НОВИ САД, ул. Ношут Лајоша 46 — 48. У новоеаграђеној доод^рној зграда има пајвећи избор еваковрсног НАМЕШТАЈА.

Стално има изложбу потнуно намештених соба. Опр^деа за удаваче у свидоа цената. Основано 1843. г. Телефон бр. 87. Велнки избор тепиха, завеса и застирача и свих ствари за намештај. 1 — 20 №ОВО^ОВО Ш080И0ТОК0Н0.

К.ЊИГО0ЕЗАЦ и ПРОИЗВАЂАН = КАРТОНА = 5 домцНИК БДРТ :

ХЗ:ОВЗНГ С-А.Д, Зриаи Илона 37-Јхип;а. број 15,

стално имаде на стоваришту трговачких нњига као и осталнх за разне забелешке у свакој величини, кутија за женске шешире од 80 ф., поштанских и кројачких кутија од 50 ф. на вшие, које су практичније од кофера, јер су лакше и врло јаке. Картона на захтев по мери. Наруџбнне са стране прима и поштом их отправља брзо и јефтпно. Повез књига најмодерније извађа, на захтев шаље мустре у куће, и преузима све у ову струку спадајуће галантериске послове, које најтач5_ није под гаранцијом пзвађа. Препоручује се штованој публици, молећи за што обилније наруџбине.

Електрична штампарија Учитељског д. д „Натошевић" у Новом Саду.