Svet

:_l 1.

OGI OO OTOK II IIG KIZ OLIINIUJ

S

O O

lj re

Opa

\ OI CCG Id ONI

ave aaa Vu

KOI

Problemi su kćerkom

Draga Vesna,

verujem u vas ı Vaša prOTOčanstva, pa želim da i meni pomognete. Rođena sam 11. 11. 1945. u Novom Sadu a interesuje me sudbina moje kćerke koja je rođena 14. 12. 1967. godine.

Šifra: Razočarana majka

Vi jeste razočarani, a kako i ne bi kada je vaša kćerka u vezi sa jednim kriminalcem koji je uz to i oženjen. On je maltretira i Jicički psihički. Od nekadašnje lepe i divne devojke postala je histerična i nervozna žena. Nemojte da se brinete. u ovoj godini joj predstoji raskid s njunm. a u sledećoj će sresti muškarca koji će Joj sve dati što god-ona zaželi i udaće se za njega. Za nekoliko godina rodiće i blizance koje ćete

Svet I9.2.1996.

Magija udate žene Poštovana gospođice Versaće, rođen sam 1. 4. 1969. ı ne

mogu da se oženim. Recite mi šta se to sa mnom događa?

Šifra: Pakleni život

Na vas Je bacila, crnu magiju, ;

udata žena sa jednim detetom, S kojom ste vi imali ljubavno-seksualnu vezu, a koja Je htela da ostavi muža i da se uda za vas. Vi niste na to pristali i posle raskida sa njom vama sve ide mizbrdo. Dođite kod mene u Suboticu da von skinem crnu maglJjtt.

Weze sea Zemimomn prijateljicom

Cenjena gospođice Vesna,

obraćam vam se S puno Vere ı poštovanja. Rođena sam 1. 7. 1954. Udata sam alı me muž va-

ra. (On Je rođen 25. 5. :1959: Po: mozite mi.

Šifra: Očajna Beograđanka

Vaš muž održava ljubavnu vezu sa vašom nekadašnjom priJateljicom. Ona mu radi svakojake perverzije i drži ga kroz krevet, tako da sa vama i nema seksualni kontakt. Vi ste emotivni Rak i ja vas pozivam da dođete kod mene u agenciju da ga ja oslobodim te ženske kroz neke zapise koje ću vam dati, da mu ubacite u krevet. Posle toga, vidim da će vam se on ponovo vratiti da uživate sa vaše dvoje dece za koJe mi niste pisali da ih imate, a Ja ih ipak. vidim u svojim vizijama.

SŠvekvrvimea Kklečva

Poštovana Vesna!

Vi ste graciozna mlada osoba koja pomaže ljudina pa bih vas zamolila da pomognete ı meni:

mam dece. Recite mi da li ću ih imati. Šifra: Nerotkinja.

Vi ste pod crnom magijom i zato ste imali nekoliko spontanih pobačaja. Svekrva koja više mije živa stalno vam je pripisivala različite grehe jer vas je mrzela što niste iste vere kao njen sU, odnosno vaš muž. Ona vam Je 1 bacila crnu magiju tako da treba da dođete kod mene, da vam Ja to skinem i onda ćete roditi dvoje zlame dece.

Nesšeli breiž

Prelepa vojvođanska proročice! Gledao sam kada ste izabrani za mis, a ı drago mi Je što je tako jer ste stvarno najlepši. Mojim prijateljuma ste nešto pomogli a ja sam yas više gledao na TV Pinku zbog vašeg estelskogz izpleda. Sada je meni potrebna pomioć. Drat mi je nestao 21. 12.

1995. i ništa ne znam o njemu. Recite ako vidite i najgore. Rođen-je 1.2: 1965:

Šifra: Vaš obožavatelj

Pored silnih komplimenata koje ste uputili na moj račun, toliko sam se zanela da sam skoro zaboravila da treba da vam odgovorim na pitanje vezano za Vd– šeg brata. Pošto ste vi avanturistički tip, takav vam Je ı brat. On je otišao sa jednom ženom u IUnostranstvo, iako ima svoju ženu i decu. Dok vi brinete on se lepo provodi. Nemojte se brimuti, on dolazi za sedam dana, živ i zdrav, istina i malo iscrpljen.

Zbog velikog broja pisama koja stižu u redakciju i na adresu proročice Vesne, čitaoci koji nisu dobili odgovor na svoja pisma mogu ga očekivati u jednom od narednih brojeva.

DANICA DRAŠKOVIĆ: Više nema u?ficaja nea | SPO!

Pomom proročanstvu, najhrabrija žena u našoj politici je baš- Danica Drašković. Ona u sebi ima urođemi instinkt Skorpije da proceni ljude. Ali, previše je iskrena ı to joj ne valja jer višak iskrenosti smanjuje poštovanje koje bi ljudi morali da imaju prema njoj. Takvu mešavinu iskrenosti i hrabrosti, radeći horoskope, poznatih ličnosti videla sam

| Horoskope poznatih ličmosti i |

odgovore ma pitamja čitalaca i | (OVOME brojti speešjalmo za

___'Svet'radi Vesma Ve»saće

Rođena sam 14. 9. 1903. ı ne-

još samo kod Vojislava Šešelja. Danica u sebi ma muški duh i nosi očeve gene jer Joj je otac bio ugledni ı čestiti Crnogorac. Medutim, ona je u sebi uvek bila dvojna ličnost. Morala je da obavlja i svoje poslove ı poslove svoga muža, koji ju je na neki način sputao da postigne svoj cilj ı da dođe do savršenstva. U poslednje vreme zvezde kažu da Danica nema uticaja na politički rad muževljeve stranke. Njene novine će izlaziti dok ona to bude želela, mada će se uskoro 1 toga zasititi. Dece nikad neće imati, mada je ja vidim kao plodnu ženu.

Njen brat ima crne magije na sebi iako mu Je za sada sve dobro, dok magija ne počne da deluje. Tada će biti mnogo nepotrebnih troškova koji će ga maltene dovesti do bankrota. Kroz budućnost Danica nosi limiju udovice 1 duga joj je živofna crta.

SANDRA, JANKOVIĆ: imeće dvoje dece ed dva rezličite čovekeš

Žena puna osećanja, razumevanja i ljubavi. Ipak, njen ljubavni život je tragikomičan, počev od razvoda koji je imala, pa do razočarenja u ovog čoveka sa kojim je sada. Njen sadašnji muž je jedna umetnička priroda, ali iako je on dobar čovek, njegova imaginacija je izluđuje. Sandra je veliki borac a svom detetu, koje u potpunosti nosi njene gene, bila je ı otac ı majka. Dete će joj biti poznata osoba ı stoji mu velika karijera u budućnosti. Po horoskopu joj Stoji dvoje dece od dva različita čoveka. "Treba da izbegava muškarce u znaku Vodolije, jer su Om samo za seksualne avanture i ništa više od toga.

TI pored toga što je diplomirani klinički psiholog, Sandri stoje problemi sa psihom ali će izaći iz te krize. Treba da se pričuva padova da ne bi slomila nogu jer je ovaj početak 96. podine njoj veoma nenaklonjen. U sudbini joj vidini da će napustiti SPO jer je dosta sputana u SVOI mukotrpnom radu. Od tada će njen život krenuti nabolje, a ı vidim ı novu ljubav na pomolu, čak, pomalo ı zabranjenu.

GORICA GAJEVIĆ: Nejvrelije ljubevmice et svih žena U poližici?

Tako izgleda kao osoba veoma agresivne prirode ova dama sa juga Srbije je jedna emotivna lčnost. Njeno lice

je njena gluma i ona mora tako da se postavlja jer Je hrabra ||

i odlučna osoba. Ono što naumi to ı uradi. Po njenoni horoskopu, stoji joj velika karijera. Zvezde kažu da je ona najvrelija ljubavnica od ženskog sveta u politici. I pored toga ljubavna strana joj je katastrofalna. U poslednje vreme niko je neće a da je bengalski tigar napadne ona bi ga

zaustavila svojim magičnim sjajem iz očiju. Neka se pri-

pazi veze sa oženjenim čovekom jer joj ta veza može doneti samo razočarenje. Između ostalog, vidim da je L crna magija bačena na nju i zbog toga nema sreće U

ljubavi. Što se tiče njene karijere, u tom će i dalje napre- i šefa poslaničkog kluba SPS-a u re- |

dovati. Sa mesta publičkoj Skupštini, otići će na neko dobro mesto u Vladi Srbije.

POLITICKO PROROĆČANSTVO ZA VOJVODINU: Autenemcaške

sirenke će doživeti krah!

OOOKOOZ KICO EO IU

OOU II A ia Od Oi O a

O RICO IC ad

Pošto sam ja jedina priznata proročica u Vojvodini, |

želim da ekskluzivno dani proročanstvo za Vojvodinu.

Vojvodina nikad neće dobit nezavisnost -– ostaće u |

sklopu Srbije. Stranka koja se zalaže za autonomiju ı otcepljenje Vojvodine, Liga socijal-demok-

potpunu š

rata, koju vodi Nenad Canak (ta stranka ima članova toliko gi

da - kako kažu moje kolege Tarabići - svi mogu da stanu ispod jedne šljive) doživeće potpum krah. Neće ući m u

jedan parlament i najbolje bi bilo da dignu ruke od politike.

(U sledećem broju nastavak proročanstva Zi VoJvodinu) Li