Svet

Posle svega, Aleksandra Ivošev tvrdi da је ipak obmanuta:

Još nisam dobila rešenje za stan, iako sam ga više puta tražila, Streljački savez je prisvojio mojih 18.000 dolara, a i Karići mi nisu dali obećanih 10.000 DEM!

Naši čitaoci se verovatno sećaju polemike iz avgusta meseca kada su Aleksandra Ivošev i njena majka u "Svetu" i na ЗК prvo rekle pa porekle da "nešto nije uredu sa navodno poklonjenim stanom od gradske Vlade". Da podsetimo, po povratku iz Atlante našoj olimpijskoj šampionki gradska vlada Novog Sada obećala je na poklon stan. Par dana kasnije. ispostavilo se da će Ivoševka dobiti stan samo na korišćenje i to u zgradi koja se još gradi. Kada je "Svet" to pbjavio, zazvonilo je na uzbunu u Skupštini grada, svi ministri koji su bili na godišnjem odmoru pod hitno su "vraćeni na posao" i zajedno sa Ivoševkom odvedeni tia gradilište gde je sirota Sanja morala pred kamerama da potvrdi kako je "sa stanom sve u redu". Posle je u novinaiha tvrdila kako joj, eto, zlobni novinari prave probleme; "Novosti” i "Dnevnik" su naširoko pisali o "dizanju prašine bez pokrića"... Prošlo je od tada četiri meseca. "Dobila sam samo Odluku Izvršnog odbora Novog Sada da mi dodeli jeduosoban stan od 40 kvadratnih metara. Rešenje još nisam dobila, iako sam ga više puta tražila... Još uvek ne mogu govoriti da sam dobila stan, jer to jc bez rešenja u rukama još uvek vrabac na grani". tvrdi Aleksaudra Ivošev u poslednjeiu broju "TV Revije” od 26.12.1996. Ni drugi "darodavac" BK Kompanija, izgleda nije ispunio svoje obećanje: "Uručili su mi knjižicu sa upisanim iznosom od 10.000 DEM, na čemu sam im naravno, više nego zahvalna. Međutim, nisam dobila kreditnu karticu koja omogućava kori.šćenje tih

sredstava. Navodno, čeka se trenutak da gospodhi Bogoljub Karić nađe vremena, primi me i to mi uruči. Čudno je da evo, ni za šest meseci nije našao pet minuta za mene...", veli još Aleksandra. I to nije sve, i Streljački savez je kiksnuo: "Oni su tek katastrofa! Stipendija nu je i dalje 400 dinara, a sramnija od toga je činjenica da me ni oni niti bili ko iz Jugoslovenskog olimpijskog komiteta nije pozvao, odvojio deset mhiuta za razgovor i eventualno poklonio čokoladu! Čula sam da je u Streljački savez Jugoslavije stigla i moja nagrada za medalje i olimpijski rekord od MIZUNA, u iznosu od 18.000 dolara, ali oni ćute i prave se mutavi ili blesavi, već kako hoćete. No comment!", kaže u "TV Reviji" naša olimpijska šampionka. Posle svega ostaje nam da zaključimo kako se "dok je stvar vruća" svi busaju u prsa i prave sebi besplatnu medijsku promociju. da bi pošle izigrali "junake". Slučaj Aleksandre Ivošev, mlade I bez svake sumnje izuzetno talentovane i uspešne sportistkinje koja je očigledno višestruko prevarena, najbolja je potvrda da se ipak mora imati više poverenja u niedije nego u hvahsave donatore.

Aleksandra Ivošev sa roditeljima Aleksandrom i Anđelkom

Рараrасо "Sveta" sa Tijanićem u akciji

Kalemegdanski golupčići Naš paparaco proniuvao se ovih daua Kalemegdanom gde je prisustvovao jednoj dirljivoj sccni. Bard srpskog novinarstva, bivši ministar i direktor BK Televizije iskoristio je lo što je pažnja novinara i fotografa bila usmerena na Terazije i I’rg Republike, pa je svoju prijatcljicu Vcricu Bradić izveo na roinantičnu šetnju Kališoin. Naš paparaco je tu šctuju ovckovečio nekolicinom fotografija od kojih. poštujući privatnost eks-ininistra i koleginice Bradić, objavljujcmo samo ovu. uajpristojniju.

BRIGAZA MLADE: Aleksandar Tijanić i Verica Bradić

Balašević, milim Beograđanima

KAD MALO BOLJE RAZMISLIM, IPAK STE VI NAJBOLJA PUBLIKA NA SVETU: Đorđe Balašević, „Sava centar”, 29.12. ’96.

DEPILACIJA sys т E м Preparatza trajno otklanjanje malja proizveden na švajcarskom institutu za estetiku. VELIKI /7n 011/616-243 POPUST V 104-080

Svet 6. 1. 1997

5