Žena

РОД БРОЈ 12,

жљ ~ па > ТА #48, у МЕСЕЧНИ ЧАСОПИС Ва ЖЕНЕ у ИЗЛАЗИ У НовомеЕ Саду )

( ЈУРБЂУЈЕ: Милица ЈАЦЈЕ ТОМИЋА. | Излази 1. сваког месеца. — Претплата за Угарску, Аустрију, Босну п Херцеговину, годишње 8 К.; на три месеца 2 К. За све друге државе 10 динара. годишње — Цене огласа. на 2., 8., #., страни насловног листа,

|, стране Ф К. Осмина стране у самоме листу 2 2 К. 50н. — Рукописи шаљу се уредништву, претплата, администрацији »Жене«, Нови Сад (Џјушбк.) Поједини бројеви »Жене« стају 80 потура, (један динар)

Прва година „Жене“.

Овим 12. бројем навршила се прва година часопису „Жена“.

Било је доста тешкоћа и још више сумњи, да ће се часопис моћи одржати. Међутим је „Жена“ у главноме већ претурила детиње болести, што их мора да прекужи свако ново подузеће и ступамо у П. годину са више поуздања но што уђосмо у 1. годину.

Захваљујемо свима који су помогли „Жену“ било пером било купљењем претплате, и молимо их да лист и надаље не забораве. Материјалне користи од „Жене“ нисмо тражили, а нисмо је ни имали.

Као што не желимо од листа материјалне хасне; нисмо у стању ни да поднесемо материјалне штете. А штета би нам била све оно, што би остало непоплаћано, на дугу. Молимо да на крају године рашчистимо рачуне, и да наше поштоване претплатнице на време обнове претплату за П. годину.

Први број часописа „Жене“ за 1912. годину изаћи ће о Новој Години.

Цена је часопису: За Угарску, Аустрију, Босну и невину на годину 8 круна. На пола године 4 круне. На четврт године 2 круне. За Србију и Црну Гору, Америку и све друге земље на годину 10 динара. Претплата се шаље: Администрацији „Жене“ Нови Сад, (Ијмаек).

У Новом Саду, у децембру 1911. године. Уредништво „НЕНЕ“.

У

~