Žena

Зорици Стевић — Ливађе — Косово.

Шта је с тобом драга моја Зорице, и Дара се ућутала, верујем да је сад велики посао, али ипак можеш бар картом да се јавиш.

Прими са твојима много поздрава од твоје

Д. Л-

Евици Кручичан — Избиште.

И ти си се ућутала драга моја Евице, Пиши нам како те слуша син, што си нас заборавила, много поздрави све твоје а тебе грли.

НЕМ.

Манда Каралић — Церна — Винковци.

Шта је с тобом моја Мандо, да се ниси и ти удала јер обично, које се дуго не јаве, ми онда очекујемо радосну вест да се верила или удала. Жута дуња зелен бор, молим брзи «одговор, што казали наше Милојке. Воли те.

+

Драгињи Лазаревић — Какмуж — Босна.

Примила сам претплату, и остале листове добићеш Много сам се обрадовала твоме писму, немој нас заборавити. Све твоје срдачно поздрављам а тебе грли.

О ДЕЛЕ

Цвети Катићевој — Г. Жабар — Босна. Чисто не молу да верујем да нас је наша Цвета заборавила, да се ниси и ти верила» Ја би се радовала да ћу скоро играти у сватовима. Ми смо сада у великом послу, као што и сама знаш сад се оставља зимница, па смо опет пре неки дан клали дебелу свињу, па већ наше вредне ученице знају лепо уредити. Пише нам Цвето и ти и Даринка.

Све твоје поздрави а тебе воли Н Љ

Тодори Спасић — Булачанин — Скопље. Мила моја Тодорка, и ти нам ниси давно писала Пиши нам колико вас сада има у кући, ја увек причам твојим новим другарицама како вас има 76 у кући, а оне чисто не верују. Све твоје укућане много поздрави а тебе воли твоја. 1.

Евица Перић — Ђаково — Словенија. И ти — и Павка сте се ућутале, верујем да је велики посао али ипак можете бар картом да се јавите како су вам маш успеле, јер знам да и вн сад спремате зимницу. Обе вас поздравља ваша.

А А