Ženski pokret

ПРИРОДА И ДЕЦА ПРВА КЊИГА Фондо за Издавање Дела Југословенсш Женских Књижевника: 20 прнповедака за децу од Милице Јанковић са 24 колорисане слике од Милице Чађевић. Књига је на финој хартији, штампана цицеро-слогом, са колорисаним корицама. Износи 10 штампаних табака. Цена 20 дин., скупљачима 15% попуста. Књиге се могу добити у Администрацији Жен ског Покрета, Краља Милана улица број 71.

ЈОГУРТ ДОСТАВЉА У КУЋЕ СВАКОДНЕВНО Млекара, Карађорђева улица 24. Јавити картом.

Претплата на „Женски Покрет“ за 1924. г. износи 50. динара. Претплату примају наши повереници, а у Београду администратор сваког радног дана у стану уредништва од 3—6 после подне. Моле се претплатници да достављају на време администрацији сваку промену адресе. Ко од претплатника не прими на време број, може га тражити у року од месец дана по изласку броја.

Уредништво Женског Покрета моли све писце које интересују питања Женског Покрета да му шаљу чланке, реферате и белешке који се односе на та питања. Рукописи треба да буду читко написани, или откуцани машином. Рукописе треба слати на адресу: Уредништво Женског Покрета , Краља Милана улица број 71.