Bodljikavo prase

Рл&аџњ на к&р&џ

в бого ћољсни што заглапик и и$6до патру и То ни крип ни дузик на фалично несто а џандар

Жали га

—■ Да ли жапиш што *у одвеети твоЈу ееетру« Мали Перица: Не жалим, али тебе — жалим. Материјал екстра

— Могу да вам намеетим |едан порцулански »уб, али првдходно мч морате донети два та»ира. Да му каже

— Реци ми Јоаице, шта |е навело Адама у раЈу да загриае јабуку! — Да загризе нагнало га Је то што није имао нож.

Код сликара

— Само молим Вас немојте да личи много на мене... да ма муж ие препозна. — А1._ За то не брините... Ја еам спршио две академи|е. : ЈИ ее нећете лрелознати.

Мајмунско разочарење У зоолошкој башти великај! гужва пред мајмунеким кавезом. Један млади мајмун пита старијега: — ЦЈта мислиш, да ли је овај деран који ми је турио у њушку запаљену цигарету, наш потомак? — Шта да радиш, и у најбољим породицама има изрода. Зохбалан семмс Десило се то професору Учањаковићу кад је свој распуст проводио на селу, међу сељацима, предајуКи се сав њиховом подизању и помагању. Шетао са једног јутра, а пут је био стрм. Стиже до неког сељака који Је водио узбрдо магарца упрегнутог у тежа кола. Дува ли сељак, дува боме и јадни магарац мучи се, а кола се једва мичу. Како ли ке не врх брда? На то &е УчењаковиК: — Еј, мој сељо, не може то јадна животиња сама да тегли, и поче да гура кола узбрдо те тако некако, уз његову свесрдну помоћ, стигоше до циља, па ће сељак: — Е вала, хвала ти господине, па стварно, само са једним магарцем не бих никад стигао!

Хвалисање Два тенора нашла се па критикуЈу колегу Дерика: — Како ли се тај само хвали и разме^е! •— Замисли, свакоме прича да му, кад он певе на сцени, бецаЈу на бину јаја и парадајзе! Као д« ми сви и* знамо да их нигде у вароши нема.

Зна шта хоће Један сељак из Рипња дошао је код ветеринара у Београд. — Могу ли добити Један рецепт, гос'н докторе? —- Какав рецепт? Запита ветеринар, Ја сам марвени лекар. — Болесна ми је стока, већ неколико дана неко ништа да Једе. Препиши ми мало чиетог алкохола. Чуо сам да је то добро за отварање апетита. Ветеринар испише рецепт и напомене сељаку строго да животињама мора дати целу преписану порцију. Сељак обе^а, плати ветеринару и изађе. После пет минута, он опет промоли главу кроз врата и процеди кроз зубе: — Јели гос'н докторе, а можеш ли и мене да ставиш на списак животиња? Знаш, тек онако да ми се на-ђе кад ме заболи стомак.

жан. И то само зато што иага• ме пидс па скочи на нси и Викну онако уштипно ди Су ти бре очи гејачка стоко Паси навали• ]о ко ћорав а вође ти се ие мош Проћи брез казне и Тако сам ти исповртијо казну а отале ти зап• нем па Право у бископ ка Велнм када се Гура волики свет мора да има нешто да се ведне и ја Ти униђо у ону помрчииу а један џака с мен па Ми каже ди си бре зинуо оћеш да погазиш толки иарод И оидак поче да че води док ме угура у једну клупу и ја Ти таман уфати место кад ме Једна женска поче да го• личе и ћушка с ногу а Ја ти ома уфатии тутањ јербо саи уфатијо стра од женске шло гледају, само да те опељеше и да Да ти нешто здипе па чим је помрчи• на а женске наиђу а Ја Ти клиснем да не би јопет награјисо ал она се окомила иа мен ка зубна болест па не попуска већ кидише и Тако одомо онако џумле у једну меану и Ту треснемо две љуте. пије бре женска глава сунце јој калајисано ка наш ћата милојко Па само цокће с језик и вели да је само јача а Она права шпиртуља очи да ти и• скочи из главу кад пијеш а [Њсле ме одведе на корзони па Ми каже ајде бре Равајло да се про• шпарцирамо има моје другарице да се изеду од муке што сам уфатила свезу сас сељаци а После ће дидемо на Трке. ајок закукаг ја за трке нећу да чујеи јербо су ме прошли Пут закииули сто тријес баике јер• 6о Ујдурисаше ствар и Прва дође једна кобила спротекцију за коју кажу да Је од неке министарске вамилиЈе а Један путко сила коњ стиже потољи и Тако се ни водисмо по сокаци и оидак ме одведе у квартиљ кобојаги да ни покаже њен атрес. и тако ти је ја униђо у једну лепу кућу и намести се на миндерлук им како га у Београду госпоцки зову готовани биће због тога што Је увек готов за спавање и ту св одморих ка човек и љуцки проџака с ову женску име јој се Олга а после ми узе једно Триста банке на зајам и Ја обећак да ћу Јопет да се врнем а у себ се нислим нећеш више равајло На трулу даску и да фаћаш везу са Госпоје јербо за ове Паре мого сам се упознати сцео срез и да веднем све а• тресе зато се равајло више иеће мува По биоскопи и помрчину већ само по Сокаци и џаде, да не Јопет не уфати онај куси и истресе цео шлајбок А сад у здравље и екоро виђење ал сано у вавлију ваш РАВАЈЛО

САМАРИЋАНИН

( 1 " 1 '%