JUS standardizacija

anotacije predloga pravilnika i tehničkih propisa

iz oblasti poljoprivrede i prehrambene industrije

Krainji rok za dostavlianie primedbi 1. oktobar 1975. godine.

Ovim se stavlja na javnu diskusiju predlog revizije sledećeg pravilnika.

Predlog br. 11423 — Nacrt Pravilnika o kvalitetu žitarica, mlinskih proizvoda, hleba i peciva, testenina i keksa.

Predlog revizije pravilnika izradio je Prehrambeno tehnološki fakultet iz Zagreba. Predlog je posebno odštampan 1 dostavljen zainteresovanim institucijama. Ukoliko ima interesenata koji ovaj predlog nisu dobili, mogu se obratiti Jugoslovenskom zavodu za standardizaciju, Beograd, Cara Uroša 54, p.p. 933, sa zahtevom da im se naknadno dostavi.

iz oblasti prehrambene industrije

Krainji rok za dostavlianje primedbi je 1. septembar 1975. godine.

Ovim se stavlja na Javnu diskusiju predloga sledećeg pravilnika :

Predlog br. 11424. Nacrt pravilnika o kvalitetu riba, rakova, gla-

vonožaca, školjkaša, žaba, kornjača, puževa

i njihovih prerađevina. Predlog pravilnika izradio je Prehrambeno tehnološki institut iz Zagreba. Predlog je posebno odštampan i dostavljen zainteresovanim institucijama. Ukoliko ima interesenata koji ovaj predlog nisu dobili, mogu se obratiti Jugoslovenskom zavodu za standardizaciju, Beograd, Cara Uroša 54, p.p. 933, sa zahtevom da im se naknadno dostavi.

obaveštenje

Direktor Jugoslovenskog zavoda za standardizaciju, đoneo je Pravilnik o prestanku važenja Pravilnika o tehničkim normativima i uslovima za izradu tehničke dokumentacije za objekte u zgradarstvu.

Pravilnik o tehničkim normativima i uslovima za izradu tehničke dokumentacije za objekte u zgradarstvu (»Službeni list SFRJ«, 30/14) prestaje da važi.