JUS standardizacija
(SRJ G 2116 1980
C.A1.618 1980
C.AŽ.0:20 19779
C.K5%025 1979
G..3 2,070} 1980
E.nL8.001 1980
E.L8.004 1980
E.1n8.005 1980
E.n8.006 1980
E.58.007 1980
E.L8.008 1980
E.n,8..009 1980
E.59.010 1980
B.58.010 1980
E.L8.012 1980
E.LB.013 1980
" Volumetrijsko odredjivanje sadržaja gvoždja kao legirajućeg elementa u bakarnim legurama
Spektrofotometrijsko odre-
djivanje sadržaja kalaja u
bakru i legurmma bakra (sa-– držaj kalaja je u granica-
ma od 0,005 do 0,5%)
Beskiseonički bakar. Prianjanja oksidnog sloja
Magnetski limovi. Metode ispitivanja. Priprema uzoraka za proveru kvaliteta i ispitivanje magnetskih svojstava
Zavarivanje i srodni postup=ci. Uprošćeno prikazivanje šavova na crtežima
Grana E: Poljoprivreda, prehrambena i duvanska industrija
Metoda za odredjivanje sadržaja vlage u bombonama
Metoda za odredjivanje sadržaja masti u kakao-zrnu
Metoda za odredjivanje vlage u kolačima
Odredjivanje sadržaja etanola enzimnom metodom (UV-proba) Odredjivanje sadržaja glukoze i fruktoze u životnim namirnicama Odredjivanje sadržaja L-jabačne kiseline enzimncm metodđom (UV-proba)
Odredjivanje sadržaja laktoze i galaktoze enzimnom metodom (UV-proba)
Odredjivanje maltoze enzimnom metodom (UV-proba)
Odredjivanje sadržaja saharoze/glukoze enzimncm metoam (UV-proba)
Odredjivanje sadržaja D-Ccorbita enzimnom metodom (UVproba) Odredjivanje sadržaja skroba enzimnom metodom (UV-proba)
10.-
14.-
-14.–
80...-
Oi.=
310..=
SLO —
IA =
23.5
2.08—
20.-,
20%=
23 „-
7 =
3/80
3/80
65/79
58/79
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
3/80
163