JUS standardizacija

(SRJ G 2116 1980

C.A1.618 1980

C.AŽ.0:20 19779

C.K5%025 1979

G..3 2,070} 1980

E.nL8.001 1980

E.L8.004 1980

E.1n8.005 1980

E.n8.006 1980

E.58.007 1980

E.L8.008 1980

E.n,8..009 1980

E.59.010 1980

B.58.010 1980

E.L8.012 1980

E.LB.013 1980

" Volumetrijsko odredjivanje sadržaja gvoždja kao legirajućeg elementa u bakarnim legurama

Spektrofotometrijsko odre-

djivanje sadržaja kalaja u

bakru i legurmma bakra (sa-– držaj kalaja je u granica-

ma od 0,005 do 0,5%)

Beskiseonički bakar. Prianjanja oksidnog sloja

Magnetski limovi. Metode ispitivanja. Priprema uzoraka za proveru kvaliteta i ispitivanje magnetskih svojstava

Zavarivanje i srodni postup=ci. Uprošćeno prikazivanje šavova na crtežima

Grana E: Poljoprivreda, prehrambena i duvanska industrija

Metoda za odredjivanje sadržaja vlage u bombonama

Metoda za odredjivanje sadržaja masti u kakao-zrnu

Metoda za odredjivanje vlage u kolačima

Odredjivanje sadržaja etanola enzimnom metodom (UV-proba) Odredjivanje sadržaja glukoze i fruktoze u životnim namirnicama Odredjivanje sadržaja L-jabačne kiseline enzimncm metodđom (UV-proba)

Odredjivanje sadržaja laktoze i galaktoze enzimnom metodom (UV-proba)

Odredjivanje maltoze enzimnom metodom (UV-proba)

Odredjivanje sadržaja saharoze/glukoze enzimncm metoam (UV-proba)

Odredjivanje sadržaja D-Ccorbita enzimnom metodom (UVproba) Odredjivanje sadržaja skroba enzimnom metodom (UV-proba)

10.-

14.-

-14.–

80...-

Oi.=

310..=

SLO —

IA =

23.5

2.08—

20.-,

20%=

23 „-

7 =

3/80

3/80

65/79

58/79

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

3/80

163