JUS standardizacija
Sadržaj Biltena „„Standardizacija” 9/10/1980.
„Analiza organizovanja i koordinscije između jugoslovenskog, granskog i internog nivoa standardizacije” Đuka LISICA, dipl.ing. .......... a 387
„Program društvene aktivnosti za podsticanje i vrednova-
nje stvaralaštva i zadaci SSRNJ”
Savezna konferencija SSRNJ — Sekcija za društveno-ekonomska kretanja i razvojnu politiku i Odbor za društvenujakcijuištednje „m a a e. Pare e ea Me ea OOre a OON OKe 404
„Primena Člana 16. Pravilnika o kvalitetu proizvoda od voća, povrća, pečurki i pektinskih preparata u proizvodnji voćnih sokova”
Dr Života ŽIVKOVIĆ, dipl.ing......... i. a. 409
„Standardizacija znakova za opšte informisanje”
Vojislav KALIČANIN, dipLing............. 412
„„Standardizacija i kvalitet" Prevod iz ISO biltena br. 5/maj 1980. godine „...... 425
„Kako postaviti ili usavršiti postojeći sistem za praćenje i kontrolu stepena i obima zagađenosti hrane („MONITORING” SISTEMI)
Deo |I: Nužnost uspostavljanja ,,monitoring” sistema i koristi Mr Franja ČOHA, dipl.hem. ............... 427
Contents 9/ 10/ 1980
„The analysis of the organisation amd coordination of yugoslav, branch and company level of standardizstion” From Yugoslav institution for standardizstion...... . 387
„The programme of socisl activities for initistive and evaluation of cresting and tasks of SSRNJ” SSRNJE a oja. aaka je) —Mia 0leVle— ei «bebi: 080 «i altaj si |)0S| jel s} v 404
„ The implementation of the article 16 of the Regulation on quality of fruit and vegstables products of cultivated mushrooms arwi pectin9 substances in fruit juice production” Dr Života ŽIVKOVIĆ, dipl.inč................ 409
„Standardization of general information marks” Vojislav KALIČANIN, dipl.ing. ...... 412
„Standardization and quality" Translation — ISO bulletin, May 1960............ 425
„How to establish or strengthen existing food contamina– tion ,,monitoring system"
Part 2nd: Necessity of oestabilishing ,,monitoring system" and advantages
Mr Franja ČOHA, dipl. hem. ........... a. 427