JUS standardizacija

ISO/DIS 7755/4 ISO/DIS 7755/5

ISO/DIS 7555/6

ISO/DIS 7755/7

ISO/DIS 7755/8

ISO/DIS 7755/9

ISO/DIS 7755/10 ISO/DIS 7755/11

ISO/DIS 7755/12

ISO/TC 34 —

ISO/DIS 488

ISO/DIS 972

ISO/DIS 1211

ISO/DIS 5530/1

ISO/DIS 5530/2 ·

ISO/D1S 5530/3

ISO/DIS 5551.3

ISO/DIS 5563

ISO/D1S 6633

Cilindrična sa okruglim (oblik C)“ „Glodala-testere, metalne. Sferična (oblik D)“ „Glodala-testere, metalne. Olovna (oblik E)“ „Glodala-testere, metalne. Deo 6:; Lučna, sa okruglim krajem (oblik F)“

„Glodala-testere, metalne. Deo 7: Lučna, zašiljena (oblika G)“ „Glodala-testere, metalne. Deo 8: Glodala-testere za odsecanje trenjem (oblik H)“

„Glodala-testere, metalne. Deo 9: Konična 609i 90? (oblik Ji K)“ „Glodala-testere, metalne. Deo 11: Konična sa okruglim krajem (oblik L)

„Glodala-testere, metalne. Deo 11: Konična sa zašiljenim krajem (oblik M)

„Glodala-testere, metalne. Deo 12: Kontrakonična (oblik N)“

Poljoprivredno-prehrambeni proizvodi krajem Deo 4:

Deo 5:

„Mleko. Određivanje sadržaja masti. Gerberov butirometar“

„Čili i kapekum (indijski biber)

u celosti ili mleven. Specifikacija“ „Mleko. Određivanje sadržaja masti. Gravimetrijska metoda“

„Pšenično brašno. Fizičke karakteristike testa. Deo 1: Određivanje apsorpcije vode i reoloških karakteristika koristeći farinograf“ „Pšenično brašno. Fizičke karakteristike testa. Deo 2: Određivanje apsorpcije vode i reoloških karakteristika koristeći ekstenzograf“ „Pšenično brašno i fizičke karakteristike. Deo 3: Određivanje aposrpcije vode i reoloških karakteristika koristeći valorigraf“

„Meso i proizvodi od mesa. Prebrojavanie Staphylococus aureus. Tehnika brojanja kolonija“ „Dehidratisani pepermint. Specifikacije“ „Proizvodi od voća i povrća. Određivanje sadržaja olova. Atomska apsorpciona spektrofotometrijska metoda bez plamena”

ISO/DIS 6642

ISO/DIS 6667

ISO/D1S 6870

ISO/DIS 7208

ISO/DIS 7251

ISO/DIS 7328

ISO/DIS 7377 IOS/DIS 7667

ISO/DIS 7920

ISO/DIS 7922

ISO/DIS 8129/1

ISO/DIS 8129/2

ISO/TC 35 ISO/DIS 787/16

ISO/DIS 4620.2

ISO/DIS 4621.2

ISO/DIS 6272

ISO/TC 36 ISO/DIS 162

„Pšenično brašno. Određivanje distribucije veličine čestica. Metoda sejanja“

„Zelena kafa. Određivanje odnosa oštećenih zrna insektima (Rutinska metoda)“

„Stočna hrana. Određivanje sadržaja zearaleona“

„Određivanje sadržaja masti. Gravimetrijska metoda (Referenina metoda)“ „Mikrobiologija. Opšte uputstvo za prebrojavanje verovatnih Escheriehia coli“

„Sladoled i mešavine sladoleda. Određivanje sadržaja masti. Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)“ „Smreka. Specifikacije“ „Poljoprivredno-prehrambeni proizvodi. Standardni plan za metodu mikrobiološkog ispitivanja“ „,Trešnje i marele. Uputstvo za skladištenje i transport u hladnjačama“ „Praziluk. Uputstvo za skladištenje i transport.u hladnjačama“

„Voće, povrće i prerađeni proizvodi. Određivanje sadržaja u alkoholu nerastvornih materija. Deo 1: Metod za svež ili smrznut kukuruz“ „Moće, povrće i prerađeni proizvodi. Određivanje sadržaja u alkoholu nerastvornih materija. Deo 1: Metoda za svež ili brzo smrznut grašak“

Boje i lakovi

„Opšte metode ispitivanja pigmenata i punioca. Deo 16: Upoređivanje relativne moći bojenja (ili ekvivalentne brojne vrednsoti) i boje na redukciju. Vizuelna metoda poređenja“ „„Pigmenti kadmijuma. Specifikacija i metode ispitivanja“

„Zeleni pigmenti oksidnog hroma za boje. Specifikacije i metode ispitivanja” „Boje i lakovi. Ispitivanje opadanjem težine“

Kinematografija

„Kinematografija. Rastojanje glave za snimanje i reprodukciju za tri, četiri ili šest traga za magnetno sni-

47

OU OJ O M LU O LO a O O ___ _-—-0

Standardizacija 1984./br. {j--2)