JUS standardizacija

a aaa aaaaaaIaČaoČa Čola a aaa aaa ______L__Z_ a a ——

Oznaka God. Broj „Sl.list

JUS Naslov strana SFRJ” G:A-.3550 1987 Metode za ispitivanje nemijskog sastava cinka i legura cinka. Određi- 3 56/87 vanje sadržaja bakra u legurama cinka. Elektrolitička metoda C.A1.356 1987 Metode za ispitivanje hemijskoa sastava cinka i legura cinka. Odredi- 4 56/87 vanje sadržaja aluminijuma u legurama cinka. Volumetrijska metoda C.A1.358 1987 Metode za ispitivanje hemijskog sastava cinka i legura cinka. Određi- 4 56/87 vanje sadržaja gvožđa. Spektrofotometrijska metoda C.Ai.365 1987 Metode za ispitivanje hemijskog sastava cinka i legura cinka. Odrađi- 5 56/87 | vanje sadržaja kalaja. Spektrofotometrijska metoda C.A1.381 1987 Metode za ispitivanje hemijskog sastava cinka u prahu. Komplekso- 3 56/87 metrijsko određivanje sadržaja ukupnog cinka C.A1.384 1987 Metode za ispitivanje hemijskog sastava cinka i legura cinka. Određi- 4 56G6/87

vanje sadržaja gvožđa u cinku. Fotometrijska metoda

GRANA E: POLJOPRIVREDA, PREHRAMBENA I DUVANSKA INDUSTRIJA

Glavna grupa E.M: Industrija vrenja, bezalkoholnih pića, mineralne

vode

E.M8.020 1987 Metone za ispitivanje proizvoda industrije vrenja. Uzimanje uzoraka 3 56/87 pekarskog kvasca

E.M8.021 1987 Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja. Organoleptička is- 2 56/87 Ditivanja pekarsKog kvasca

E.M8.022 1987 Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja. Određivanje sadrža- 2 56/87 ja vode u pekarskom kvascu

E.M8.024. 1987 Metode za ispitivanje proizvoda industrije vrenja. Određivanje aktiv- 3. 56/87/ nosti pekarskog kvasca

E.M8.025 1987 Metods za ispitivanje proizvoda industrije vrenja. Određivanje traj- 2 56/87 nosti pekarskog Kvasca GRANA H: HEMIJSKA INDUSTRIJA Glavna grupa H.B: Bazna i elektrohemijska industrija

H.B2.043* 1987 Butan—1—01, tehnički. Tehnički uslovi 5..56/87

H.B2.044* 1987 Propan-2-01, tehnički. Tehnički uslovi 5 56/87

H.B8.033 1987 Anhidrid sirćetne kiseline i butan-1-01, tehnički. Određivanje brom- 3 56/87 nog broja. Volumetrijska metoda

H.B8.229 1987 Alkohol, tehnički. Određivanje sadražja vode po metodi Karla Fišera 2 56/87

H.B8.244. 1987 Propan-2-01, tehnički. Određivanje boje u jedinicama po Hazenu. 2 56/87 Kolorimetrijska metoda

H.B8.245 1987 Propan-2-01, tehnički. Određivanje sadržaja kiselina (kao sirćetna ki- 3 56/87 selina). Volume trijska metoda

H.B8.246 1987 Butan-1-01, tehnički. Određivanje sadržaja aldehida i ketona (kao 3 56/87 n-butanal). Volumetrijska metoda

H.B8.247. 1987 Butan-1-01, tehnički. Određivanje boje u jedinicama po Hazenu. 2 56/87 Kolorimetrijska metoda ·

H.B8.248. 1987 Butan-1-01, tennički. Određivanje sadržaja kiselina (izraženih kao sir- 2 56/87 ćetna kiselina). Volumetrijska metoda

579

a ČoČoČaČaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoaaaaaa_aaČa__a_aaa_oo____>Č „ „CU–0_–Č~—___—__—__________—Č—______-- CC —----cc<---{-sR{T——

Standardizacija 1987./br. 11—12