Kolo

1 — Приликом пете годишњице ирбора $а претседника државе др Емила Хахе одржан је у Прату свечани пријем. На слици: др Емил Хаха у рартовору са Протектором Рајха министром др Фриком. 2 — У Мадриду, престоници Шпаније, отворена је у присуству угледних шпанских личности и немачког посланика изложба немачког ранатства. На слици: немачки посланик у Мадриду др Диккопф у рарговору са шпанским великодостојницима. (Онимци: Б. Ф. А.)

ни]е нп лишће бпало са дрвећа, а у јужној Италији пао је први снег. Свакако необична појава ремљу у којој расту лимунови, поморанче и маслинке. 4 — И у Бурми Англосаксонци врше терористичке нападе на цивилно становништво, на жене, старце и децу. $ато се младе Бурманке у великом броју јављају као добровољне сестре"помоћнице у болничку службу.

5 — Чудо вештине и еквилибристике: трупа порната под именом „четири Луроре" ирводи једну тачку на точку, од које публици растаје дах у грлу. 6 — Боксери пред огледалом не вежбају и& сујете или сноби$ма. Напрогив, вежба је за њнх вео* ма важна. Тако ради и Арно Келблин, бивши првак Европе у тешкој категорији, Раруме, се да прп т<оме мора да стоји подал,е од огледала, које под снажним ударцем може ?а тили час да одлети у парампарчад.

3