Opštinske novine

Стр. 1234

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

СЛУЖБЕНИ ОГЛАСИ:

ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ИСТОВАР И УТОВАР УГЉА Суд Општине града Београда одржаће иа дан 16 септембра 1931 године у 11 часова пре подне у канцеларнји Економата Узун Миркова ул. Бр. 1. другу усмену јавну лицитацију за истовар 29.850 тона угља из железничких вагона код „Шарана" и за утовар 76.720 тона угља код „Шарана" и на Дунавском Кеју, за потребе Дирекције трамваја и осветљења. Услови су прописани и могу се видети у Економату Београдске општине Узун Миркова ул. Бр. 1 сваког радног дана. Кауција у 20.000.— динара у готовом новцу полаже се на каси Депозитне благајне Општине београдске. Из Економата Општине града Београда О. Ф. Бр. 42019 од 4 септембра 1931 године. ПРОДАЈА РАСХОДОВАНИХ СТВАРИ ПУТЕМ ЛИЦИТАПИЈЕ Суд Општине београдске одржаће на дан 21 септембра 1931 године прву усмену јавну лицитацију за продају расходованих ствари Завода за стерилизацију млека, као и пола вагона полупаних флаша. Лицитација ће се одржати у згради Завода за стерилизацију млека у Краљице Наталије ул. Бр. 20 у 11 часова пре подне. Услови су прописани и могу се видети у Економату Београдске општине Узун Миркова ул. Бр. 1 сваког дана за време канцеларијског рада. Кауција ће се полагати комисији на дан лицитације и то: 5% односно 10% од понуђене суме. Из Економата Општине града Београда О. Ф. Бр. 34644 од 7 септембра 1931 године. ПАЖЊА РОДИТЕЉИМА Калемљење деце против великих богиња вршиће се до краја септембра у Централној амбуланти ул. Кр. Милана Бр. 7 сваког дана од 3—6 часова по подне и у амбуланти у Средачкој ул. Бр. 2 сваког дана сем недеље од 1 А /а до 4 часа по подне. Скреће се пажња родитељима да своју некалемљену децу донесу на калемљење, а

ко не донесе биће кажњен на основу Закона о сузбијању заразних болести. Из Отсека Јавне хигијене Дирекције за Социјално и здравствено старање Општине града Београда. ЛИЦИТАЦИЈА ЗА НАБАВКУ ОДЕЛА ЗА ПОТРЕБЕ ПОЖАРНЕ КОМАНДЕ Суд Општине београдске одржаће на дан 30 септембра 1931 године у 11 часова пре подне у канцеларији Економата, Узун Миркова ул. Бр. 1 прву усмену јавну лицитацију за набавку 49 пари одела за потребе Пожарне команде. Услови су прописани и могу се видети у Економату Општине београдске сваког радног дана. Кауцију полажу на каси Депозитне благајне и то: 5% држављани Краљевине Југославије а 10% страни поданици, у готову, државним и државом гарантованим хартијама од вредности, или гарантном писму које мора бити регистровано у Министарству финансија. Из Економата Општине града Београда О. Ф. Бр. 40685 од 7 септембра 1931 године. ОФЕРТАЛНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ИЗРАДУ ЗИМСКИХ УНИФОРМИ ЗА ТРАМВАЈСКО ОСОБЉЕ Према решењу Суда Општине Града Београда О.Бр. 20460/31 Дирекција Трамваја и Осветљења расписује I оферталну лицитацију за израду и испоруку 700 пари зимских униформи за саобраћајно особље Дирекције Трамваја и Осветљења. Лицитација ће се одржати у Дирекцији Трамваја и Осветљења на дан 3. октобра ове године у 11 часова пре подне. Кауција се полаже на благајни Дирекције до 10 часова пре подне и то наши држављани 5*/ 0 а страни 10% ОД своје предрачунске суме, у готовом новцу или вредносним папирима. Општи и Технички услови добијају се у Дирекцији Трамваја и Осветљења (Саобраћајно Одељење) сваког радног дана од 9—11 часова пре подне Из Дирекције Трамваја и Осветљења Д.Бр. 32263.

Власник: Општина Београдска. — Уредник: Слободан Видаковић, референт за штампу ОГБ., Престолонасл. Петра 131 Штампа Графички уметнички завод .Планета" Срет. Ил. Обрадовића.