Policijski glasnik

СТРАНА 264. ПОЛИЦИЈСКИ ГЛАСНИК ВРОЈ 33.

није, правца хоризонталног, величине 2-5 см., симо, побегао је 31. тек. месеца са рада из за 2 см. изнад средине леве обрве. Љубичева. Станислав је родом из Седлара, среза

Лкт уираве београдског казненог завода Гр Г>07 5.

ресавског, има 18 год., стаса је малог, косе и обрва црних, очију граорастих; на средини левог

Живан Мидијановић, осуђеник београд ског казненог завода, родом из Сибнице, среза космајског, чију олику износимо, побегао је 1. тек. месеца са рада из Топчидера. Стар је 20 год., висок 1-6 4 м., очију угаситих, косе смеђе : на десној ви.шци има белегу од шкрофула. Акт управе београдског казненог завода Вр. 504 4. Зарије ТБ. Живковић, притворсник среза нишавског, родом нз Алдине Реке, побегао је 29. тек. месеца из среског дворишта. Стар је 24 год., средњег раста, плав, говори кроз нос. Акт начелника среза нигаавског Бр. 12 609. Петар Анастасијевић, берберски калФа, украо је 2 5. тек. месеца своме газди Милану Стевановићу,берберину из Београда, ове ствари: један револвер система <( Бровивг", једну машину за штуцовање браде, једне челичне маказо, два фпна бријача, 6 нсшкира и 0 са.1Фста, неко.шко разних сапуна и мириса, м 10 динара у ситном новпу. Све ове ствари биле су закл,учаие у једном орману, који је крадљивац обно. Крадл>ивац, који је но извршеној крађн побегао, родом је из Шимановца у Срему, стар 18 до 19 год., средњег стаса, сувоњав, црномањаст, косе црне и гргураве. Акт кварта теразијског Бр. 6411.

КРАЂЕ СТОКЕ

Ноћу између 2 4. и 30. пр. месеца, непознати зликовци удешеним кључем отворили су врата на судници општине ве<. крчмарске у срезу лепеничком, на из ове изнели касу, разби.ш је и однели : 315'2,7 дин. у новцу разне монете и две акције окружне крагујевачкс банке бр. 2 455 и 2 4 58. Депеша начелника ср. лепеничког Бр. 2 2)96. Ирепоручује се полицијеким и општинским властима, да за овим нобеглим лицима учине најшивл.у иотеру, и у случају проналаска страшарно их упуте властима којс су нотсрнпце издало, с нозивом на озпачеце бројеве акга ч.1 и дечеше.

Станислав Милосављевић осуђеник пожаревачког казпепог завода, чију слику изно-

образа има младезк у величини зрпа од оочива, Акт пожаревачког казненог завода Бр. 2 638.

Божидар, осмогодишњи синчић Петра Радивојевића, каФепије из Београда, јога про 2 0 дана отигаао је од куће својих родитсља, и до данас се није вратно, нити се о њему гато чуло. Мисли се да је одведен у неко село близу Београда. Божидар је пегав по лицу, смеђ, у врсмену нестанка на себи је имао суро одело. Акт управе града Београда Бр. 324 51.

Илији Грујићу, из Буковине, украдене су, ноћу између 2 3. и 2 4. пр. месеца, 3 3 овце, међу којима и један ован петогодигањак. Украдене оице ровашене су у деспо ухо, које је спреда распорено. Депегаа начелника ср. звишког Бр. 10457. Обраћа со иажња свима нолицијскпм н оиштнским властима на ове нокрађе.

Штампа Краљ. Срп. Државне Штампарије Уредник Душан Ђ, Алимпиђ,