Prosvetni glasnik

812 Просветни гласник ПЕНЗИОНИСАЊЕ У к а з Марковшек Едвард, чиновник 1 групе II категорије, у, Љубну обл. љубљанске (ОНБр. 62.868 од 15-У1П-1929 год.). ОСЛОБОЂЕН РАДА У ОДЕЉЕЊУ Одл-ука Поповић Борислав, управитељ основне школе у Зајечару, ослобођен је рада у одељењу, с тим да врши само управитељску дужност у истој школи (ОНБр. 66.691 од 11-IX-1929 год.).

РАЗРЕШЕЊЕ О д л у к а Лазаревић Милутин, управитељ у Долову обл. београдске, разрешен је од управитељске дужности (ОНБр. 62.762 од 13-УШ-1929 год.).

НАСТАВНИЦИ ПОСТАВЉЕЊА О д л у к е У 3 групу II категорије 5 степена: Сушник Фрања, бивша учитељица, за сталну учитељицу у Језерском обл. љубљанске (ОНБр. 34.218/28 од 31-УШ-1929 год.). У 5 групу II категорије: Мартиновић Милева, у Мостару (ОНБр. 37.894 од 3-УШ-1929 год.); Тауфер Венчеслав, у Литији обл. љубљанске; Габровец Бенедикт, у Жирама обл. љубљанске; Кодерман Милена, у Трбовљу-Воде обл. љубљанске; Шерцељ Ана, у Жужемберку обл. љубљанске; Рабич Марија, у Јесеницама обл. љубљанске; Мацеле Марија, у Мокроногу обл. љубљанске; Крушич Хилда, у Шт. Руперту обл. љубл>анске; Сетинц Данијела, у Корошкој Бели обл. љубљанске; Зупанчич Наталија, у Пресерју обл. љубљанске; Врховник Марија, у Кочевју обл. љубљанскеМрхар Феликса, у Бирчној Васи обл. љубљанске; Сишка Ана, у Жалну обл. љубљанске; Калан Вероника, у Храстнику обл. љубљанске; Наробе Павла, у Шмартном обл. љубљанске; Гале Ана, у Шт. Јурију при Гросупљу обл. љубљанске; Бергер Марта, у Загорју на Сави обл. љубљанске; Хлебец Марија, у Шт. Виду обл. љубљанске; Хафнер Павлина, у Јесеницама обл. љубљанске; Јернејц Ивана, у Тржичу обл. љубљанске; Голоб Франчишка, у Шт. Виду обл. л,убљанске;