Prosvetni glasnik

О п ш т и д е о 767

за историју драмске књижевности светске: Живојиновића Велимира, управника Народног позоришта у пензији; за историју југословенске драмске књижевности: Стевановића Павла, инспектора хМинистарства просвете; за анализу драмског текста: Милошевића Момчила, начелника Министарства просвете у пензији; за историју позоришта: Младеновића д-ра Ранка, професора I мушке реалне гимназије у Београду; за теорију дикције: Кулунџића Јосипа, члана Народног позоришта у Београду; за теорију музике: Живковића Миленка, професора Музичке школе у Београду; за ритмику: Грбић Наду, свршену ученицу Школе за ритмику у Дрездену. 23 септембра 1934 год. Министар просвете Београд Д .р И. ШуменКОВИћ С. р.

46

П.бр. 3 0805 На молбу Божовића Богдана, слушаоца 3-1Х -1934 год. Више педагошке школе у Београду, а по претставци Ректората исте школе,

Божовић Богдан пре стаје бити слушалац Више педаг. школе у Београду.

одлучујем: да Божовић Богдан, свршени слушалац прве године Више педагошке школе у Београду, учитељ у Пехчеву, среза малешког, бановине вардарске, престане бити слушалац исте школе и да се врати на своју редовну дужност.

26 септембра 1934 год. Београд

Министар просвете Д-р И. Шуменковић с. р.