Prosvetni glasnik

Личре вести

851

код среског начелника среза ливањског у истом месту, с тим да се ослободи рада у одељењу; Авдаловић А. Војислав, учитељ Државне народне школе у Стоцу, среза столачког, бановине приморске, додељен је на рад за просветни реферат код среског начелника среза столачког у истом месту, с тим да се ослободи рада у одељењу; Мликота А. Иво, учитељ Државне народне школе у Љубушком, среза љубушког, бановине приморске, додељен је на рад за просветни реферат код среског начелника среза љубушког у истом месту, с тим да се ослободи рада у одељењу; Лазић И. Павао, учитељ Државне народне школе у Коњицу, среза коњичког, бановине приморске, додељен је на рад за просветни реферат код среског начелника среза коњичког у истом месту, с тим да се ослободи рада у одељењу. — (О.н.бр. 63252 од 8-Х-1936 год.)

РАЗРЕШЕН ОД ДУЖНОСТИ КАО УЧИТЕЉ ЗА ПРОСВБТНИ РЕФЕРАТ Р е ш е њ е Калуђерски Милан, учитељ, разрешен је од дужности код градског школског надзорника у Новом Саду као учитељ за просвегни реферат (О.н.бр. 62495 од 6-Х-1936 год.).

УНАПРЕЂЕЊА У к а з и У V положајну групу: Радић В. Даринка, у Београду; Карамарковић С. Даринка, у Београду; Милијевић М. Зорка, у Београду; Лазић М. Светозар, у Београду; Тумара Ст. Раде, у Земуну; Јанда А. Антун, у Земуну; Косић И. Петар, у Београду; Стаменковић И. Исидор, у Београду; Теодосијевић В. Светислав, у Београду; ■Јаковљевић Ф. Живојин, у Београду; Стевановић Љ. Андријана, у.Београду; Илић Н. Душан, у Београду; Глигоријевић П. Стојан, у Београду; Драгојевић М. Љубомир, у Београду; Весковић М. Сава, у Прилепу, среза прилепског, бановнпе вардарске; Дубљевић Ј. Петар, у Прилепу, среза прнлепског, бановине вардарске; Богдановић С. Глигорије, у Лесковцу, среза лесковачког, бановине вардарске; Трајковић Т. Јован, у Велесу, среза велешког, бановине вардарске; Николић Љ. Душан, у Велесу, среза велешког, бановине вардарске; Ђорић М. Зарије, у Бујановцу, среза прешевског, бановине вардарске; Адамовић А. Лазар, у Бањој Луци, бановине врбаске; Бањац С. Ђорђе, у Козарцу, среза приједорског, бановине врбаске; Максимовић М. Радован, у Босанском Кобашу, среза прњаворског, бановине врбаске; Миџић М. Мухарем, у Козарцу, срез приједорског, бановине врбаске; Ђурић Б. Никола, у Жеравцу, среза дервентског, бановине врбаске; Штрукељ И. Иван, у Љубљани, срез Љубљана град, бановине дравске; Пертл Б. Квирин, у Капели, среза љутомерског, бановине дравске; Черне Л. Ивана, у Горици, среза горњеграјеког, бановине дравске; Мермоља Ј. Франц, у Љубљани, срез Љубљана град, бановине дравске;