Srpski sion

ЛУДВИГ ТАУШ позлатареки атеље за ерпеку правоелавну црквену уметноет у НОВОМ САДУ, дунаБска улица код „Златног крста"

ГГрепоручујем се сл црквеним општинама за украшавање сриских нравославних цркава. Особито стављам на знање, да имам са свим готова позлаћена и мраморисана Владичина и матере Божије два Трона које желим због места јеч>тино продати. Дал>е имам на мом сложишту готових рипида од месинга (галвански и жеженим златом позлаћени), од кина и алпака сребра, дрвених и од лима, кретова за часне триезе, чирака и кандила од разног метала, и чирака од дрвета, полијелеја од стакла, дрвета и бронзе од 6—48 свећа, икона на платну и лиму, и сваке врсте рамова.

Издање и штампа: Сраске Манастирске Штамиарије у Бовом Саду.

С тр . 464. „СРПСКИ СИОН." В р . 29.

ТВОРНИЦА ВЕЛИКИХ САТОВА п. ђ. пантелитуа у земуну.

НОВВ ТОРОНШ САТОВЕ

„Српски Сион" излази сваке недеље на целом табаку. Цена му је: За Аустро-Угарску, Босну и Херцеговину на годину 4 фор., на но године 2 фор., а на четврт године 1 фор. З а странв земље : на годину 5 фор. Из Србије прима претнлату књижара В. Валозкића у Београду. Поједини бројеви стају 10 новч.

Претнлата, огласи, стечајеви и рекламације шаљу се Српској Манастирокој Штампарцји а остали рукописи уредништву „Српског Сиона" у Нови Сад. За огласе, објаве и стечајеве нлаћа се 6 новч. од једног реда ситних слова, а за жиг сваки иу т по 30 новч. — Ненлаћена писма се не примају. — Рукописи се не враћају.

израђује за цркве, школе, магистрате и све јавне зграде по најновијој конструкцији (БгаЉвеП & ЗНЛеп^ап^) и умереној цени, прима старе на оправку и реконструкцију. Предрачуне шаље на захтевање бееплатно. Сиромашпијим очшшинама даје на ОШИЛПЈШу. 63 8—15