Srpski sion

С тр . 312.

НацучОине се извршују Ш и тачно § Ч^/сГ

м. аз

схз

М"

ОТПОЧЕЛА ЈЕ, 7 И ШЕ БОЖЈЕ г СБОЈ РАД У СРЕМСКНЖ КАГЛОВЦИЖЛ, ПРЕПОРУЧУЈЕ П. Н. ЕПАРХИЈСКИМ ВЛАСТИМА, ПАРОХИЈСКИМ ЗВАЊИМА, ШКОЛАМА и свима просветним заводима, ЦРНВЕНИМ И ПОЛИТИЧНИМ (УПРАВНИМ) ОПШТИНАМА, КЊИЖАРАМА, НОВЧАНИМ ЗАВОДИМА И ТРГОВИНАМА:

како евоје етовариште готових, овима потребни х, тиеканица, тако и израду свију наручбина, које би исте у овој штампарији учинити хтеле.

Наручбине се извршују брзо и танно; израда је прецизна и најбоља, а цене најумереније.

Штамнање књнжевннх дела узима I штампација или у накладу, иж у раду по најповољнијим условима. т

НА СТОВАРИШТУ ОВЕ ШТАМПАРИЈЕ МОГУ СЕ ДОБИТИ НАЈБОЉЕ, НАЈ-

ЈЕФТИНИЈЕ И Н АЈРАЗНОВРСНИЈЕ ВРСТЕ ХАРТИЈЕ, КОВЕРАТА, ЗАРУЧНИХ КАРАТА, ПОСЕТНИЦА. ПОСМРТНИДА И ТгД. СРПСКА ШЛНАСТИРСКА ШТАШПАРНЈА У СР. КШОВЦША ОСНОВАЛА ЈЕ И СВОЈУ

СС5 С=Ј М—I

м

а_гз р=1ч м

ССЈ |=С СТГЈ со

—<3-

КЊИГОВЕЗАЧКУ РАДЊУ

коју такеђер свима и свакоме препоручује, како са њезином израдом, тако и са најумеренијим ценама.

Чист добитак Српске Манастирске Штампарије наменен је потпоШмагању српске црквене и школске књижевности. Ш Своју радњу већ рад своје цељи препоручује најтоплије Српска Манастирска Штампарија У СРЕМ. КАРЛОВЦИМА. <- ^тттт!

Наручбине св изврују Оцзо и тачно

„Српски Сион" излази сваке недеље на целом табаку. Цена му је: За Аустро-Угарску, Восну п Херцеговнну на годину 4 фор., на по годпне 2 фор., а па четврт године 1 фор. З а стране зежље : на годнну 5 фор. Из Србнје прнжа претплату књпжара В. Вадожића у Веограду. Поједннн бројевн стају 10 новч.

Претплата, огласи, стечајеви п рекламације шаљу се Администрацији а осталп рукописи уредништву „Српског Сиона" у Карловце. За огласе, објаве и стечајеве нлаћа се 6 новч. од једног реда ситиих слова, а за жиг свакн пут по 30 новч. —- Неилаћена ппсма се не примају. — Рукописп се не враћају. Штампа: Сриске Манаетирске Штамиарије у Ср. Карловцима.