Starmali

"У Новоме Садз т ЗО. сеггтез^бра- 1333,

„Старглалгзз:" излази 1 'рипут месечно. Годишва цена 4 ®. —• погодишња 2 ф , — на 3 месеца 1 ф . За Србију и друге краЈеве: 10 — 5, — 2 1 /» динара или Франка. — Власник и одговорни уредник Змај-Јован Јовановић; Издаје штамаарија А. ПајевиЕа у Новом Саду рукописи се шиљу уреднику (Вг. Ј. Јоуапоујс, ИЧеп Негпа1лег Сгиг1е18<га9ке, Мг. 9.) — Претпдата и све што се тиче администрације шиље се штампарији А. Пајевића у Нов. Саду, из Србије књижари Вадожића Веоград и Ниш. — За огдасе пдаКа се 6 новч. од реда.

Онај, који се није еамо назвао тако већ је и био: САВ СРБИН заслужује да га се СЕХ2: СРБИ увек захвално сећају, а то је ДИМИТРИЈЕ ДАВИДОВИЋ. од чијег рођења навршује се сад стотинита, а од смрти му педесета година. ОЛАВА МУ!

„ Панславизам Кад помену „Панславизам"

Многи дрекну: „ јух

Тако дрекну иотентати Тако еунух. Нит' га виде очи које, Нит' га чује чији слух : Ипак га се многи боје Мора бити да је дух.

Ст!

0 В О О Н 0. Хоћете ли да почнем о кр. Милаву? „Нећемо." Хоћете ли да почнем о Анђелићу ? „Нећемо," А можда би да почнем што са владиком Василијаном ? .Нећемо." Е, онда би ја вама могао наређати таких питања толико, да би за њих кратак био овај цео број па не