Učitelj

КРЕТА ЊЕ УЧИТЕЉА

ПРЕМЕШТЕНИ СУ: У Нишу: ЛЕПОСАВА МИЛИЋКА, из Зајечара, (м.); Милица МАРКОВИЋЕВА, из Пирота, (м.); Софија ГОЈКОВИЋКА, из Шопића, окр. подунавски (м) и Стеван Гојковит, из Шропића окр. подунав., (м.).“)

У округу ваљевском :

У Доњу Топлицу РАДИВОЈЕ Ристић, из Рибнице, окр. ваљ,, (п); у Тврдојевац Стеван Ћирковић, из Бај. Баште, окр. ужи, (к. 2); у Забреж АРСЕНИЈЕ ШИјаКОВИЋ, из Власотинца, окр. пирот. (п); у Бањане Светислав Ивковић, из Црвене Јабуке, окр. пирот. (му); у Новаке милИВОЈЕ МИТРИЋ, из Забрежа, окр. ваљ., (м); у Обреновац СВЕТОЗАР ЈАНОШЕВИЋ, Из Крагујевца (п); У Осечину ЈЕЛЕНА ПЕТКАНИЋЕВА, из Докмира. окр. ваљ., (м); у Петницу ПАНТА ЛАЗАРЕВИЋ, из Ваљева (К. 2; у Осечину Софија ПЕТКАНИЋЕВА, ИЗ Јаребица, окр. подр. (му; у Рибницу Адам СТАНИМИРОВИЋ, ИЗ Црниљева, окр. подр, (к); у Пауне Стеван СРЕЋКОВИЋ, из Петнице, окр. ваљ. (п); у Обреновац Чедомиљ ВУЧИЋЕВИЋ, из Кленовника, окр. пож., (м) у Мионицу ЈЕЛИСАВЕТА Станковићка, из Ужица, (п); у Радљево ЉуБомиР Јанковић, из Мокре, окр. пирот., (м) у Пироман Милутин Туфегџић, из Новака, окр. ваљ. (м); у Ваљево Михаило Јовичић, из Ђурђевца, окр. ваљ.' (м); у Ђурђевац Михаило ГрУЈИЧИЋ, из Осечине, окр. ваљ. (п); у Ваљево СЕФЕРИНКА МишКОВИЋКА из Бај. Баште, окр. ужич. (м); и у Ваљево ЈУЛИЈАНА ФиЛИПОВИЋКА, из Крупца, окр. пир. (м).

У окр. врањском:

У Требешиње ЈАНКО Бошковић, из Рупља, окр. пир. (м» У Преображење ЈЕЛИЦА ОБРАДОВИЋКА, из Ратаја, окр. врањ. (м; У Лесковац Марија МАРКОВИЋКА, ИЗ Бање, окр. врањ., (мЈУ Ратају Кузман с. Баџовић, из Доње Требешиње, окр. врањ. (пј; у Ратају ЈЕЛЕНА БАЏОВИЋКА, из Врање, (п.); У Турековцу МАРКО Јоковић, из Лесковца, (К.); у Врању ПЕТАР Максимовић, из Кобиља, окр. крушев.

#) м, значи по молби, п, — по потреби, к, — за казну