Učitelj

КРЕТАЊЕ УЧИТЕЉА 147.

РАДОВАНОВИЋЕВА, из Леновца, окр. црн. (м) у Јовац ЉУБИЦА МАРКОВИЋЕВА, из Течића, окр. морав., (М.); У Витежево ПЕТАР Р. Лукић, из Породина, окр. пож., (му; у Војску Павле М. ПоПОвИЋ, из Милутовца, окр. мор, (мо; у Војску НАСТАСИЈА РАЧИЋЕВА, из Мелнице, окр. пож,, (0) У Белу Воду Даринка ЖивкоВИЋЕВА, ИЗ Жуна, окр. тим., (м, ; у Белу Воду Цветко Р. ПЕТРОВИЋ из Жуна, окр. тим., (м.); у Багрдан ДРАГИЊА и Станоје САВИЋ, из Војске, окр. морав., (м); У Падеж ВладимиР Павловић. из Ћићевца, окр. крушев., (к); у Лоћику Смиља СУБОТИЋЕВА, из Падежа, округа моравског (п.); у Залоговац Никола КАЗАКОВИЋ, из Тврдојевца, окр. ваљ., (мо; У Јасику Михаило и Милица КРСТИЋ, из Књажевца (пП.)

у округу пиротском:

у Расницу Коста ЈОВАНОВИЋ, из Печењевца. окр. врањ., (п.); у Љуберађу Љувица МиловуКОВА, из Поповице окр. крај., (п» У Вел. Боњињац Никола Мишић, из Бељена, окр. под., (м) у Ка сницу ЗОРКА ЈОВАНОВИЋЕВА, ИЗ Печењевца, окр. врањ, (п); У Пирот ЛЕПОСАВА ПОПОВИЋКА, ИЗ Врања, (м); у Власотинац ДиуМИТРИЈЕ Ристић, из Кисељева, окр. пож,, „м); у Балтабериловац Адам ЗДРАВКОВИЋ, из Крупца, окр. пир., (п.); у Суково ТОМА Соколовић, из Вел. Боњинца, окр. пир. (по); у Пирот СТЕВАН Павловић, из Ваљевца, окр. тим., (м) у Власотинац ЈЕЛЕНА ЈОВАНОВИЋКА, из Лесковца, (п); у Сопот Јован Ћирић, из Крњева, окр. под., (п.) у Пирот Драгутин СТОЈАНОВИЋ, из Балтабериловца окр. пир., (м); у Суково ПЕРСИДА (СОКОЛОВИЋКА, из Вел. Боњинца, окр" пир., (м.); у Мокру Петар Крстић, из Сукова, окр; пир, (п.) и у Сто Теофило Петровић, из Вел. Трњана, окр. врањ,, (п).

У округу подринском :

у Петковицу Алекса Вуксановић, из Костојевића, окр. уж., (м; у Шабац Софија 'ЂОРЂЕВИЋЕВА, из Варне, окр. подр. (м.; у Црну Бару Митра КРСТИЋКА, ИЗ Липолиста, окр. подр., (п); у Јаребице Драгомир Ђорђевић. из Црне Баре, окр. подр., (п); у Коцељеву Стана НИКОлићЕВА, из Умчара, окр. под., (К.; у Равањ Михаило Ерић, из Свилеуве, окр,, подр.. (пл); у Шабац Миливоје КОВАЧЕВИЋ, из Богатића, окр. подр., (п); у Цветуљу Михаило ДРИЊАКОВИЋ, из Бановог Поља, окр. подр., (пи; у Свилеуву Милан Михаиловић, из Коцељеве, окр. подр., (м); у Свилеуву ЉуБИЦА МИХАИЛОВИЋКА, из Коцељеве, окр. подр., (м); у Недељице ВлАДИМИР Симић, из Јаребица, окр. подр., (пп); у Лозницу Мари-