Učitelj

152 КРЕТАЊЕ УЧИТЕЉА

Периша Поповић, из Субјела, окр. уж., (п); у Ужице Христина ВОЈНОВИЋКА, из Јежевице, окр. рудн., (м.); у Брезову БожидАРКА ФИЛИПОВИЋКА, из Прилика, округ уж. (м); у Брезову МиливојЕ Филиповић, из Кремни, окр. уж, (м); у Субјел Василије МатЕЈИЋ, из Божидаревца, окр. под., (к); у Ужице Владимир Глишић, из Биоске, окр. уж., (м); у Кремне Манојло Поповић, из Ариља, окр. уж., (1 у Горњу Добрињу Михаило БУуГАРИНОВИЋ, из Каменице, окр. уж., (п.); у Бачевце“ Танасије Бркић, из Горње Добриње, окр. уж.. (к Лиу Бајину Башту Мирко Митровић, из из Беле Цркве округ подр., (м.).

У Округу црноречком :

у Криви Вир Милева ВаСиЋЕВА, из Речке, окр. крај. (м); у Лубницу Станоје К Ристић, из ЗВЕЗДАНА, ОКР. црн,, (п); у Зајечар Димитрије Богдановић, из Дубравице, окр. пож. (м); у Подгорац Јован М. Поповић, из Падежа, окр. мор.. (м); у Николичево Милија Милошевић, из Бора, окр. црн, 40: у Николичево, ДАРИНКА М. ПОПОВИЋЕВА, из Бора, окр црн., (им); у Оснић МиЛЕВА ВАСИЉЕВИЋКА, из Малог Извора, окр. црн.; (п; у Мали Извор Марица Николићка, из Боговине Сб); у Вражогрнац МиЛЕВА МАРКОВИЋЕВА, из В. Извора (п); у Зајечар ЛЕПОСАВА БОГДАНОВИЋКА, из Дубравице, округа пожаревачког (п); у Бор Милан Костић, из Кривог Вира, окр. црн. (пр; у Заграђе Душан _ Клаић, из Леновца, окр. црн.,. (м); у Ласово ДАРИНКА МИЛЕТИЋЕВА, из ЗАЈЕЧАРА, (п); у Зајечар Милета Митић, из Блендије, округа тимочког (м); у Бор Станка ПРОТИЋКА, из Бруса, округа круш., ап; у Грлиште ЈЕРЕМИЈА МАРИНКОВИЋ, из Љубнице, окр., црн., (м); у Гамсиград Лазар Јовић, из Доње Беле Реке, округа прн., (1); у Доњу Белу Реку АНЂЕЛИЈА ТОМАНИЋЕВА, из Ласова, окр. црн., (м); у Доњу Белу Реку Живојин Младеновић, из Бучја, окр. црн, (м); у Бучје Војислав ЈАКОВЉЕВИЋ, из Подгорца, окр. црн. пр; у Велики Извор ДРАГИЊА БРАБЕКОВА, из Вражотрнца, окр. црн., (0); у Звездан ЛАЗАР Николић, из Лука, окр., крагт., бо); и у Прлиту Никола Петковић, из Поповице, окр. крај., (1).

ПОСТАВЉЕНИ СУ:

Димитрије Костић, учитељ у пензији, за учитеља у Крагујевцу; Јелена Васићева, сврш. ученица в. ж. школе с испитом, за учитељицу у Кривом Виру, окр. црнор.; „Љван Војиновић, прећ. привр. учитељ, за учитеља у Липовцу, окр. крушев.; Коста Бо-