Učitelj

БЕЛЕШКЕ 789

трстенички; г. Др. Михаила Вукчевића, професора Ш београдске гимназије. У моравском округу:

За Ћуприју и срез деспотовачки: г. Чедомиља Петровића, професора реалке; за срез белички (без Јагодине) г. Грујицу Аџемовића, учитеља из Београда; за срез темнићски: г. Стевана Жи-

војиновића, учитеља из Крушевца; за срез левачки: г. Владимира

Стојановића, професора Богословије Св. Саве; за срез параћински: г. Боривоја Ђорђевића, учитеља из Дубоке; за срез ресавеки: г. Тодора Бушетића, учитеља из Пољне.

У нишком округу:

За Наш — мушке школе и ерез бањски: г. Милана Аранђеловића, префесора нишке гимназије; за Ниш — женске школе и срез моравски: г. Александра Крстића, професора нишке гимназије; за срез нишки: г. Николу Чолановића, учитеља из Београда; за срезове сврљишки и алексиначки (без Алексинца): г. Стевана Ђорђе. вића, учитеља из Београда.

У пирошском округу:

да Пирот на Пазару и срез бело-паланачки: г. Владимира Радића, професора пиротске гимназије; за Пирот у Тија Бари и срез лужнички: г. Косту Костића, професора пиротске гимназије; за срез нишавски: г. Јована Милиновића, професора врањеке гимназије.

У подринском округу :

да Шабац (поцерска улица) и срез поцерски: г. Живка Романовића, професора шабачке гимназије; за Шабац (кара Ђорђева удица и срез азбуковачки: г. Симу Цветковића, професора шабачке гимназије; за Шабзц (на Камичку и Мајуру) и срез рађевски: г. Николу Јанчића, професора шабачке гимназије; за срез јадрански: г. Љубомира Миловановића, професора П београдске гимназије; за срез мачвански: Гг.г. Луку Зрнића и Јована Дравића, професоре београдске реалке; за срез посавотемнавски: г. Михајла. Станојевића, учитеља из Београда. :

У пожаревачком округу:

да Пожаревац и срез моравски:; г.г. Петра Илића, профее. · крагујевачке гимназије и Рудолфа Бикловића, професора пожаревачке гимназије; за срез рамски (без В. Градишта): г. Божидара Ђорђевића, професора пожаревачке гимназије; за В. Градиште и срез голубачко: г. Михаила Миладиновића, професора пожаревачке гимназије; за срез звишки: г. Михаила Михаиловића, учитеља из Ниша; за срез млавски: г. г. Милана Поповића и Крсту Димитријевића, учитеље из Лесковца; за срез пожаревачки: Г. г. Антонија Младеновића и Милана Отанојевића, учитеље из Пирота;