Učitelj

Исправка „На стр. 386. случајном омашком изостивљена су су имена чланова Надзорног Одбора из унутрашњости: Веље Павловића, Јована Јанковића, Жив. Крстића, и Драг. Михаиловића, па погрешно је ушло име г. Јов. Вуксановића, који је прошле године био. | 1

Скреће се пажња свима учитељима да је веома нужно да се одмах сва заоставша претплава на „Учитељ“ и Малу Србадију пошље благајнику удружења а тако исто да настану одмах да се претплате дружински листови за ову годину.

Скреће се пажња друговима да ће пансионаш у Учшит. Дому отпочети од 1. јануара 1914 год. Оглас о пријему питомаца објављен је у дневним листовима где се могу видети услови и цена.

Свима друговима пи другарицама најсрдалније честтшамо Христово Рођење п Нову 1914 годину. :

КЊИЖЕВНИ ОГЛАСИ.

Изашле су из штампе ове књиге, које препоручујемо нашим друговима:

Рачуница са геометријом за Ш раз. и Рачуница са геометријом за ТУ раз. По програму написао Ђ. С. Којић учит. Могу се добавити код књижара Рајковића и Ћуковића и поручити преко свих књижара у унутрашњости. Цена им је по 60 п. дин. Велике су по 4 табака.

Рачуница са геометријским облицима за Ш ли ТУ раз. народ. школа од Милутина Станковића учит. Могу се добити у књижари Б. О. Дачића у Београду.

Нови алтасв од Мих. М. Станојевића за Ш раз. осн. школе са новим сливовима Вардара, Ибра, Дрима и осталим земљиштем Нове Србије. Цена је 0,60 дин.

Земљопне за ТУ раз. од Мих. М. Станојевића са додатком нових округа у Србији. Цена је 0,60 дин.

Обе ове књиге могу се добити код књижаре В. Валожића у Београду и свих осталих књижара у Србији.