Beogradske opštinske novine

Страна 36

Општинске Новине

ОГ Л АС Израда водоводне мреже Дирекција Трамваја и Осветлења у Београду расписује прву оферталну лицитацију за израду водоводне мреже за Савску воду у Новом дрвеном депо-у у ул. Високог Стевана и мреже за пијаћу воду у старом зиданом депо-у у кругу Централе на дан 5. јула 1929. године у 11 часова пре подне у Дирекцији. Уз понуду се мора положити кауција од 5% односно 10% за стране понуђаче од. укупне понуђене цене, и то у готовом новцу, гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регистровано код Министарства Финансија или државним папирима. Кауција се полаже најдаље до 10 часова пре подне т, ј. пре лицитације. Услови се могу добити сваког радног дана од 8—12 час. пре подне и 3—6 часова по подне у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења УБР. 8153, од 20. јуна 1929 године у Београду.

ОГЛАС п Р одаја старог гвожђа Дирекција Трамваја и Осветлења расписује јавну усмену лицитацију, за продају старих котлова, водогрејних цеви и цеви за прегрејаче, као и све остало гвожђе казанско и машинско, на дан 8. јула 1929. године у 11 часова пре подне у Дирекцији. Пре лицитације, а најдаље до 10 часова пре подне, лицитант је дужан да положи кауцију у суми од 10.000 дин.

у готовом новцу, гарантном писму какве веће Банке, које мора бити регисгровано код Министарства Финансија или државним папирима. Посредници искључени. Услови се могу добити сваког радног дана од 8-12 и од 3-6 час, по подне у Економату Дирекције Трамваја и Осветлења. Из Економата Дирекције Трамваја и Осветлења АУБР. 6619. од 10. Јуна 1929. године у Београду.

тодпс

'ИакК.

Београдска Асфалта ш Катранскмж Орожгз^оД€& БЕОГРАД, Вука ЕСараџиКс! &. Телефон 27-20 Телеграм: ГРОЗИТ Производи и продаЈе : Катрањаву и асфалтну кровну хартију Грозит специјалну кожасту кровну хартију Хартију за изолације противу влаге посуту са плутом или шљунком. Катран из каменога угља, карболинеум, смоле чврсте и меке, холцемент. Асфалт-мастикс у погачама и битумен Специјалне масе за изолације и лепљење, масу за спајање цеви (муфенкит) Преузимамо израду асфалта ка улицама по иаЈиовиЈим инајбољим методама, асфалтирања дворишта, балкона, купатила и х. д. Извадимо изолациЈе теиеља, зидова и подрума противу влаге и воде, покривамо кровове са нашом „ГРОЗИТ" кожастом кровном хартијом као и катрањавом и асфалтном хартијом. ТРАЖИТЕ НАШЕ ПОНУДЕ

Власник: Општина Београдска. — Уредник: Слободан Видаковић, референт за штампу ОпштинеГрада Београда, Немањина 23