Bodljikavo prase

жжжт^жжжж жжжжжжжжжж жжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжжтжжжт

& ж ж

ж ( ж'

-кн ? ^5" </

5К Ж

**5К5КЖЖЗКЖЖЖЖЖЖЖЖЖ Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ш Ж Ж Ж Ж 5К Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж 5К 5К Ж Ж Ж Ж Ж Ж Ж

ДОВИЈ1А С Е

— Треба само уЈутру да помиспим на Ацу, тада добијем када пиЈем моју фину мешавину кафе, толико лупање срца као да пијем праву моку.

Велку: Када се на речи пхумор« измени само прво слово онда се добије нешто сасвим друго. Е, код твојих радова извршеџв Је та измена. Раши: Твоја је песма згодна само има једну ману: она се зове: »Весела песма« а у ствари није ии песма а још мање је весела. •исоком пензиоиеру: Џабе се лремемажеш када ти нико не верује. Јови: Прошло је време када со могло да хвата на фамилиЈарне ■езе зато веруЈемо да ти није ла■о, иако по мало капље. Цалету: Јуиачки сносиш беспослицу као што си Јуначки и трошио. Мора се признати да си момак од ока. Чачаиииу: Пакосне душе и теби сместишв па ии крив ни дужаи упаде у цриу књигу ал Је бар Јевтииа уписиииа свега 100.000. То ке све да плати публика.

Барометар — Чудновати полициски агент који стиже увек на свршен чин. Поверење — незадржљива снага која нас с времена на време гони да се понесемо као будале. Глупак — Човек који Је умео себи створити среКу, по мишљењу једног глупака који себи није знао створити срећу. БескраЈно — Све оно што нема краја као иа пример: одаиост зависних, љубав жена и признање МепаихолиЈа — СреКа сентименталних. Богатство — Болест која се неслеђује од свога родитеља или је сам по себи добијеш, али није никада прилепљива за друге. Педесет година — Старост кад човек иалази да су људи од 30 година Још дечаци а жене од 25 веК старице. Незадовољство — Једина мана среКних створоња. Обазривост — Појас за спасавање пород кога се непливач опет утопи. Време — Џепарош нашег живота. Мувре еззеке велнких љули Брак Је харфа, на коЈоЈ су затегнуте две жице. Једна се зове љубав — друга мржња. Чим пукне Једна, јаче се чуЈе друга, рекао Је непознати мудрац. —О»Кад жена вопе, она је у стању много да учини — и да запамти, али Је слепа за оно што учини мушкарац. Ако случајно нешто запази, онда настоЈи стално да то избрише из свога сећањаи написао Је Бокан. —О»Кад се иза патуљака вуку дугачке сенке, доба је Запада« рекао Је Кардучи.

Те тка Ројка одговара

Вукици: Чим ти имаш довољно пара да финансираш каваљере, не бој се за успех. Пацики: Учитељи су врдаламе, зато ти мењај бранжу да те не остави на цедилу. Фросини: Стрпљење и паре то су главни услови за удају а ако немаш ниједан, ствар ће да пропадне. Боби — Зајечар: За пеге и лишајеве најбољи је лек седети у хладовини и масирати се хладном водом. Р,жи — Ниш: Близу је бања и леп парк и једно вече остани са

њима на само и реши сва питања. Ако смеш, наравно. Верочки: Боље двојица него један, а боље тројица него двојица. То је старо правило зато се и ви придржавајте тог старог правила. Ради: Узми кило патлиџана и сок исцеди и мажи бубуљице а остало посоли и поједи. Ангелини: Са самцима је увек кубура. Зато гледај нешто ван куће јер то је јевтиније и сигурније пошто можеш да се пишманиш. АМЕРИЧКА СЛОБ0ДА

РАСТЕ..

Према једној вести »Дрјли Мејла« изнајмила Је америчка влада једну салу за играње за хиљаде девојака, које не могу да пронађу пријатеље. Оне ће становати у овој сали украшеној љубавним конфором и моћи ке се »забављати« са њиховим партнерима.

— До виђења, Боби... мором )ош да учиннм посету у собици ле«о

од тебвј