Filatelista

Изло::ба. која. је отворена, на дан 22 јуна 1963 у просторијама, Но штанског музеја у Београду, припре мљена је и опремљена замста, са, зна. њем и љубављу за овакав посао, Пре свега. дечјим радовима указана _ је пуна пажња, излагаљем најуспелијих радова у најлепшем делу Поштанског музеја. Радови су зналачки монтира, ни, обелекени и приказани,

али, укусни каталог донео је имена свих аутора, одабраних радова, груписаних по школама Koje су организовале прикупљаље радова, Насловна страна каталога, украшена, | је једним од радова који су ушли у ужи избор.

JOVANOVIC Milenko || osnovne s] о -. G

|)

У присуству бројних звави ца изложбу је природним говором,ко ји доносимо у целини на претходној страници, отворио управвик Поштан= ског музеја, друг Бикола, ГУЛАН,

Сама изложба. је запажена, и у дневној штампи Београда, Геном даљем успеху ће свакако допринети и обепаље да ће најесен читава из ложба бити пренета у све републичке центре.

На тај начин ће оживотвор

еље једне идеје допринети популари саљу даљих акција овсквог или сли чног садржаја. Доста је ако кажемо да је пало обећаље да ћемо у идућој години добити једни читаву серију поштанских марака са репродукцијама, дечјих родова награђених ове године.