Filatelista

5" | __ 17-g.masakra kod D.Yass.0.80 |

469/71 Mrap.Šamp.U odbo.jci 0 20 81. Пе =

URUGVAJ 267 AY. . Grbovi JEMBN -

Secteur Ho aliste ; E 17172 5 Mstronsutika sa Av.

173/4 Pret.MARINBR за Av. 45 ћу. Astronautika sa Fr. 46 Av. Pret. MARINBR sa Fr. 1881. ___Astronautika 5 19 BI. MARINE .

PRIGODNI KOVERTI,kojs izdaje Savez filatelista Srbije,mogu se dobiti na fi= labtelističkom šalteru u pošti-1 Beograd

ČLANARINA "LISTE RAZMENJIVAČCA" za Jugo- slaviju /G6 časopisa gođišnje sa Vašom ad = resom i željama po kodeksu u svakom/ za

1 GODINU - 1,000 Dinara.

Uplatu možete izvršiti na adresu: "Fila=telisba" - Oglasi, žiro račun:

lo1-11x-6o8=276 - Beograd ili u Klubu filatelista.

a===m=m=m===m====m==========m=m====m===m===Em=m===m=m===

= 0cžbe

U Varni-N.R.Bugarska održava se me djunarodna filatelistička izložba balka пвкаћ zemalja,nm kojoj je na poziv orga-– nizatora uzeo učešća i Savez filatelista Srbije,koji je za svog predstavnika odre dio dr.Branisla=va Novakovića iz Beogra= da.

Poređ dr.Novakovića na ovoj ižložbiučestvuju naši članovi:profesor dnr.Sergi je Dimitrijević sa eksponatom "Kosmos"ko ji je na republičkoj filatelističkoj iz= ložbi u Beogradu dobio zlabnu medalju;Ra domir Savić,pravnik iz Beograđa sa ekspo natom "Borba protiv Fašizma",koji je ta= kodje nagradjen na republičkojj izložbi u Beogradu zlatnom metaljom;Dimitrije Jani ćijević sa eksponatbom "Pazžtizanskm pošta" Ignjat Radišić sa eksponatom "Odredđ JNAu Egiptu" Miodrag Milenković sm ekspcna= tom "Orveni kost",Branislav Barjaktare = vić sa eksponabom maraka SFRJ i drugi.O-= vi eksponati,izuzev poslednjeg nagradjeni su na republičkoj izložbi sreb rnom meda 1jom.

Stalni saradnik našeg lista dr.Brani slav Novaković nam se javio iz Varne,ističući da su organizatori zadovoljni izloš8cima naših članmova.Posetioci su posve

.tili dovoljno pažnje izložbenom delu ko

jeg su priredili članovi Sa veza filatelista Srbije o čemu ćemo detaljnije pisa ti u idućem broju našeg lista

13