Istočnik

Стр. 282 И С Т 0 Ч Н И К Бр. 18.

Епархијски црквени суд у Бањој Луци. Број 735/431 ех 19Ш Е д и к т. Иозива се овим Марко Раковић из Довића сада не познатог боравишта против кога је супруга му Јока рђ. Пејић из Бошковића поднијела код овог духовног суда бракоразводну тужбу да у року од шест мјесеци рачунајући од првог уврштења овог едикта у овом листу, овом духовном суду своје садање боравашге пријава, да би се тако споменута тужба с њим у претрес узети могла, јер ће му се иначе по безуспјешном истечењу поменутог рока по.ставити уреда ради заступник, који ће имаги њега у заметнутом брачаом снору правомоћно заступатн. Из сједпице епархијског црквеног суда, држане у Бањој Луци, 19. августа (1. септембра) 1910. Предс/еднгсштво.

Епархијски црквени суд у Бањој Луци. Врој 750/432 ох 1910. Е д и к т. Позива се овијем Марија Зец рођ. Шкорић из Добрлина сада непознатог боравишта против које је супруг јој Марко Милошев Зрц из Добрлина поднио код овог духовног суда бракоразводну тужбу да у року од шест мјесеци, рачунајући од првог уврштења овога едикта у овом листу, овом духовном суду сноје садање боравиште пријави, да би се тако споменута тужба с њом у претрес узетп могла, јер ће јој се иначе по безуснјешном истенењу споменутог рока поставити уреда ради заступник, који ће имати њу у заметнутом брачном спору правомоћно заступати. Из сједнице епархијског цркввног суда држане у Бањпј Луци 19. августа (1. септембра) 1910. Предс/едншишво.

Епархпјски црквени суд у Бањој Луци. ~ Број Е. Ц. С. 807/500 ех 1910 Е д и к т. Позива се овијем Милева ро:ђ. Трнинић из Свињара сада непознатог боравишта прогив које је супруг јој Ристо Јелисић из Свињара поднпо код овог духовног суда бракоразводну тужбу да у року од три мјесеца, рачунајући од првог уврштења овога едикта у овом лист}', овом духовном суду своје садање боравиште пријави, дг бн се тако спомепута тужба у прстрес узети могла, јер ће јој се иначе по безуспјешном истечењу споменутог рока постнвнти уреда ради ваступник, који ће имати њу у заметнутом брачном спору правомоћно заступати. Из сједнице епархијског црквеног суда држане у Бањој Луци 19. августа (1. септембра) 1910. Предсједпиштво.