Jugoslovenski Rotar

ae ee ee ee er eG] предао сам побељу Р. К. Дубробнић 51 маја, и посетио сам сба четири Елуба на Јадрану: 50 маја Шибенив и Сплит, 51 маја Дубробнирв и 9 јуна Сушав. Као и раније Вод других Блубоба, таво сам и обде нашао један сађестан, предани рад ротарсвим идеалима. Уопште, из сба четири Рлуба, понео сам најбоље утиске. Пријатност је била побећана присустбом једног лепог броја ротара из Веливе Британије.

5) Обе посете Блубобима на Јадрану са дибном сбечаношћу чартера у Дубробнићу, одиста су један брло леп и пријатан забршетав губернерсвих фунбција. Велива географска удаљеност појединих Riyбођа, једних од других, Бао и белива моја заузетност другим послоbuma, учинили су, да нисам успео у обој ротарсвој години посетити сђе наше Блубобе. Но с обзиром да ћу и наредне године бити 3baничан фунбционер Р. И. то ћу се потрудити, да обе посете, премда у другом сбојстбу, учиним навнадно и што је могуће пре.

4) При поласру за Америбу, где ћу заступати наше Рлубобе на Бонгресу у Детроиту, а затим суделобати у раду нобе упрабе Р. И. у ЧибБагу, желим још једном да се најтоплије заблагодарим сбима ротарима 77 дистривта на сарадњи, на помоћи, на предусретљибости и на љубазности. Ја сам у сбима имао пријатеље и то пријатељстбо Боје сам стебао Бао губернер и Боје ће, надам се, остати У будућности, Hajbeha je u најлепша награда Боју сам могао добити за саб мој труд и рад.

До биђења и срдачан поздрав.

Др. Милан Стојадиновић, губернер 77 дистривта Р. И.