Jugoslovenski Rotar

WALTER D. HEAD, MONTCLAIR, NEW JERSBY, USA.

Walter D. Head, vrhovni nastavnik na akademiji u Mont: clairu, New Jersey, rodjen je u Reverezu, Massachusetts. Svoje je diplome stekao na univerzama u Hawardu i Columbiji.

Rotar Head bio je od 1920 do 1926 član Rotary:Club:a Buffalo, New York, u svojstvu pretsjednika i u raznim duž: nostima u komitetima.

Rotar Head vršio je dužnost distriktnog guvernera za di: strikt 26 (stari) u godini 1931:32: kao član komiteta za medjunarodno služenje u goz dini 1931-32 kao élan komiteta za medunarodno sluzenje 1932-33; kao pretsjedatelj odbora za medjunarodno sluzenje u godini 1933-34; kao direktor i treci podpretsjednik Rotary International u godini 1934-35; pretsjedatelj odbora za sluzenje u zvanju i Glan odbora za

Walter Head, novi predsednik R. I. zadatke i ciljeve u godini 1935-36; konaéno élan odbora za zadatke i ciljeve i pretsjedatelj · savjetnika medjunarodne sluzbe. Sada je rotar Head pretsjedatelj odbora za ciljeve i zadatke te Glan odbora za konvencije Rotary Internationalza.

GOVOR GUVERNERA 77. ROTARSKOG DISTRIKTA ING. RADOVANA ALAUPOVICA Е. С. Z.

kojim je u ime Rotary International pozdravio načelnika Clevez: landa i zahvalio na gostoprimstvu

Ekselencijo g. naéelniée Burton, g. pretsjedni¢e Hager, g. Chairman i ugledni gosti, dame i prijatelji rotari,

Iznenađen sam što sam baš ja odabran po Direktorijumu Ro: tary International i Convention-komite-u da govorim na engleskom jeziku, kad imade mnogo drugih znatno kvalifikovanijih, te Sto je mene zapala čast da Vas pozdravim.

12