Kolo

ада је завршено са разним масажама долази на ред оно што је најважније. Дотеривање лица које је одморено и да се гако изразимо, преиарирано. А то је врло пријатна ствар, вар не, госпоћо? Само је основни приншш за ту велику вештину, чак Оисмо били тако слободни да кажемо уметпост. да је најбоља шминка која само наглашава и подвлачи оно што је већ ла лиду, појачава оно што се без н >е да само наслутити, а не меља оно што је природа дала. Јер у већини случајева природа добро зна шта и зашто даје лекоме бићу. А данашњи модерни фалсификати пајчешће су само нсукусни и депласирани.

Горе десио — Сјај очију појачава се маспим кг>смом којим се помоћу четкиие пажљиво намажу трепавиие. Горе лево — Пудер мора ла одговаца боји коже. Боље је узети за једну ни; :■ јансу тамнији него светлији.

Горе средииа — Мало румеиила на уснииама појачава исо израз лииа. Сувише овле нв ваља као и немарно извлаче• ње линија. (Г о 1 о 8: Ве1§гасЈег ВПсЗа§сп1иг)

Доле — Пошто се очешљамо и дотерамо коси осетићсмо се свежији тако да се умор иеће ни приметити. Тако. благодарећи овој малој нези лица можемо ла се пријатно одмарамо и веселом друштву, у биоскопу или позоришту ..."

> негшге своју лепоту.