Kolo

1 ®

#

Лево — Бомбе сџ спремне, мотоц у покрету, авијатичар журпо навлачи „хаубу": „Штука" ће за трепутак да крепе против неп ријатеља,-

Десно — У затвореној ■ формацији крећу „Штуке" на непријатељско подручје. Иема непријатељског ловца који би се усудио да нападпе ову формацију.

Доле: — Немачик пешадија пребацџ је сс сКслом ш|ј ко доњег тока ре? ке Дон.

(Ко1о8: Ве1§га(1ег ВЈШа§епШг)

Лево — Једап пилот „Штуке" уочио је иепријагељска оклопљепа кола и узео их одмах на нишан.

Доле — Као стрела рУШи се „Штука" у стрмом паду на одређепи циљ. Завијање сирепе раздире нерве. У критичном тренутку бомбе сс откаче и „Штука" се усправља.

Доде •— Еепријатељска оклопна кола покушала су да умакни у шуму, илм на самом улазу у <шуму стигле су их бомбе бачене и» „Штука". На слици се јасно види каџо си бомбе погодиле циљ.

НА ОКЛОПНА КОЛА

„Штуке" у овом рату имају миогоструке задатке. Онв разбијају непријатељоке бункере и утврђења док не буду „зрели" за напад пешадије и других трупа, оие нападају прнлремне положаје непријатеља и колоне које се на тим прелазима сакупњају, оне помажу пешадији у јуришу нападима из ниаког лета. Поред тога имају још један нарочит задатак: оне бомбама врше нападе на оовјетске оклопљене колосе и олакшавају угроженој пешадији тешку одбрану на земљи. Уопште, „Штуке" су свуда и свагде где треба и зато н-,ихов долазак пешадија и остале трупе на земљи увек срдачно поздрављају. - * •