Kolo

1 — Поред радпика свих европских нација у Органирацији Тот раде и многи радници ваневропских $емаља. Тако међу њима има много радника црне у смеђе и жуте боје лица. Слика нрикаџује једну групу радника са Мадагаскара и иџ Индокине , који под руковоћством немачких стручњака граде бункере европске одбранбене линије па Западу.

2 — Лице једног Анамита и& Индокине, који се добровољно јавио ра рад у Органирацији Тот. Пре рата у свим великим европским пристаништима радили су Анамити као пристанишни радници и морнари па их је ту рат и ратекао.

/

ОТ

5 — Велики догађај дневнога рада црних радника /е ручак. Пошто су џ завршили одређени. пен&ум рада, ови војници са Мадагаскара, који су се јавили добровољно на рад у Органирацији Тоту са узкивањем кусају своју „бункер-супу

3 — Сву администрацију групе од 600 егротичних радника Органирације Тот води једна жена (на слици лево). Она је Немица као што је н инжењер који јој даје упутства.

4 — Ови каплари француске колонв• јалпе војске јавили су се као тумачи Органирацију Тот 9 у којој ради великш број њихових ремљака. (Онимци: Б. Ф. а Л