Magacinska služba u ratno doba

15

Време издавања из магацина није ограничено, с тога ће магацигонари па и сам уцравник у магацину обитавати. Издавање ће се вршити у свако време без разлике; но при том ваља да пазе, да се храна, која је у џаковима. преручи у џакове или вреће примаоца, да, би тим начином у магацину свакад џакова било.

Малацијонари предају храну најстаријем примаоцу и по свршеном примању, почиње се товарење.

Ако у магацину има готовог леба или пек-

симита издавеће се свакад бројно — у кома= дима: — лебац све не сме дуже држати од ОР =

Сва храна која долави на допуну. у магацин, прима ће се по тежини и паковати, као што је напред речено.

Магационара дружност је, да строго мотри на чистоћу и ред у магацинима да је магацин под добрим затвором, да је у њему за сваки скучај доста воде — (ва сигурност од пожара) а поред свега овога ће се стражарно чувати.

У сваком одељку магацина мора бити |. књига од оног рода хране, која се у том одељКу налази. У књизи ће се бележити е' једна стране примање а с' друге издавање по документима. За уредно вођење ових књига одговорни су магацијонари, —