Naša pošta

„Наша пошта“ излази сваког месеца.

Претплата (40д. на годину, 20 д. на пола године) шаље се Администрацији „Наше поште“ преко Пошт. штедионице на чековни рачун бр. 53.888.

РАФМЈА Мазам јато зртвак за 3 5!7. Копса 57. ла окбођаг. Роугабет 5ц па рт тлетеј розјати, Ђезрјајпо, па огјед озођи, 12 роба: Јагкотае, Кпрат, „Саде, Каппоуас, Најдиаса. Бђагебјпе ве, уајђјда, рјазе да пе ргодге 2так зуе озн Кој; ипозт згибпа ИЕбегафита.

— Моје зе 2. 2. пргамшет 1 фђатејпе роа да ргерогибе овођ ја да 5е ртефрјабије па 5уој «ист саворј5, а опипа Кој; дисији да-диг роббепо 1апште. Мебе Њу хаодпо да пп ппепа рпрџКијегтао.

Адтитгасја „Мазе робе"

ПА АРА А Ло АРА ЗЛО ЛАЛА ал ЗА ДЕА ЈЕ Бал ал

БАЕЛ

а!

еј Пе ет ел аЛ еа ли али).

· Поштанско -телеграфска задруга "за међусобно помагање и штедњу

–- · Основана 1888 год Београд, Косовска 47 —- Тел, 24.582

Нека сваки службеник п. т. т. струке помисли на данашње тешкоће у свету, затим нека се опомене невоља и болести које могу сваког од нас снаћи, па ће онда најтачније схватити зашто се стварају задруге на принципу штедње и међусобног помагања!

А кад се та света истина зна, дужност је свију да удружимо своје снаге и да евојим малим месечним отплатама удела помогнемо оне који су данав у невољи, како би и они доцније помогли нас и друге којима је помоћ потребна.

ПОЛА ЗАЛАЗАЈ ЗЛА

Зато се уписујте у Х коло П. т. задруге, пи опомените оне који то нису учинили. 5

УПРАВА

ЗА АМА А

ита теритертетуеећ театри теати театара ји рит ит тај та риге југа јитејиериее итеји ве риеруезји ари ит јита и Ла а еј ај а еа о ееа а а а ја Игала а еећ, шаГ

ЗОРА ЛОЛА БА Ле Пе