Nova iskra

НОВО-ОТЗОРЕНА ПСМОДНО-МАНУФАКТУРБА И ПЛАТНАРСКА РАДЊА михаила р. жхгамошг &а БЕОГРАД Кикз МиХАИЛОВА УЛИЦА ВР. 83. У ЕУТ .И Г. НиЕОЛЕ . СпАСИЋА. Има на стоваришту и свагда наново допија еаевим нову робу коју и преиоручује поштова(ној нублици за сваку аоједшу сезону: Штофова најмодераијих аа женско одело. — Свиле за хаљине, нрсвезе, блузе и украсе. — Сомота и Плиша. —■ Атлаза црка за бунде и ибадета. — Дтлаза као н Свиле беле за венчане хаљине. — Порхета, Зефира, Делена, Батиста, Цица у ве ликом избору у наЈбољем квалитету. — Дтлаза и Сатена за јоргане у једној ширини. — Украса за женско одело као; Свилена штикераја, Аплинација, Чипака, Чипканог штофа, Позаментерије и целокуппог иргбора и т. д.

ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИЗБОР Завееа штоФаних и нецованих. — Гарнитура за кревете. — Платна кончацог као в Шифона Шро10вог у свама ширинама. тА- Везова и уметака. ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ И УТВРЂЕНЕ Посдуга је уљудна, брза и тачна Мустре за унутрашњост на захтев шаљем бесцлатно. С цоштовањем МИХАИ.10 Р. ЖИВЕОЗИЕ БЕОГРАД — САРАЈЈ5ВО.

ЕОСТЕ НИК.ОЛИА И ЈОБАНОВИИА

"V БЕОГРАДУ у улицн Кнеза Михаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАР11ШТН:

Платна и порхета свају врета и квалитета; Окефорда и Зефира у свима бојама и ценама; Цвилиха и Градла за душеке и ролетн« свију врсга; Сатина, Дтлаза и Дамаета за јоргане свију ширина; |У1олдона и Фланела у дивиим мустрама; Везова бели на обичпом платну, батисту и кеперу;

Твпиха и проетирама готови и на метар; Завееа чипкани, штофини и аплипг рани; Чаршааа штофани у гарнитури И засебно одвојг.ни ; ЈУЈдбп-Штофова вунена, полу -свилена и свилена ; Жаниле«(ЈУ1окета) на метар у 130 см. ширине; Драперије за прозоре, готове и на метар, у плишу и штоФу:

ГГамука за. чарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног, свиленог и француско;. Роба је сва иа првих еветских Фабрш^а 13Г ЦЕНЕ СУ ВРЛО УМЕРЕНЕ И ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршујусе најбрижљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно,.

V. ^«1 ч* .._ч рл* >■)№ IV V- ШЈЗН

» ш