Nova iskra

НОВО-ОТВОРЕНА ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАДЊА МИХАХХЛА Р. ЖШКОЕПкА ббоград Кнез М ихаилова улида бр. 33. у кући г. Ншсоле Сиаспћа. " ; Има на стоваршпту и спагда шшово добија еаевим мову робу коју и пропоручује поштоваиој пубдици за сваку иоједину сезону: Штофова иајмМ' л- -п јих за жеаско одоло. Свиле за-' хаљине, провезо, блузе и украре. — Сомот.а и Плиша. — Атлаза ,'ц,;}«а за бунде и либадота.— Атлаза као и Свиле беле за воичапе хаљине. — Порхета, Зефира, Де .ена. Батиста, Цица у великом избору у пајбољом квалитету. — - Атлаза и Сатена за јоргапе у јодној шириии — Украса за женско одоло као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог штофа. Позамзи герије и цолокупног ирибора и т. д. ,Ш& ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИВБО! 3 Завеса штоФаних и нецрваних, — Гарнитура за кревете. — ПлатнЗгтготиаддгЈгао и Шифона Шроловог у свима ширинама. — Везова и уметака. |гу ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ И УТВРЂЕНЕ Послуга је уљудна, брза и тачна Мустре за унутрагањост на захтев шаљем бееплатно. С поштовањем михаило р. .кивкошгј; БЕОГРАД — САРА.ЈЕВО.

Број 77. ТЕЛЕФОН ГЛАВНЕ РАДЊЕ

Број 192. ТЕЛЕФОН ФИЛИЈАЛА

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА КОСТЕ НИКОЛИЋА И Ј0ВАН0ВИ1А БЕОГРАДУ у улици Енеза Жихаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ:

Ј1латна и порхета свију врста и квалитета; Окефорда и Зефира у свима бојама и ценама; Цвилиха и Градла за душеке и ролетне свију врста ; Сатима, Атлаза и Дамаета за јоргане свију ширипа; 1У1олдона и Фланела у дивним мустрама; Везова бели на обичном платпу, батисту и кепору;

Тепиха и провтирача готови и на метар; Завееа чипкани, штоФани и аплицирани; Чаршава штофани у гарнитури и засебио одвојени ; Мебл«Штофова вунена, полу-свилеиа и свилеиа; Жаниле*-(Мокета) на метар у 130 см. ширине; Драперије за прозоре, готове и паметар, у плишу и штолу;

Цамука за нарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног, свиленог и Француског. Роба је сва из првих оветских Фабрш ^а 13" ЦЕНЕ СУ ВРДО УМЕРЕНЕ Н ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршујусе најбрижљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо па захтев бесплатно.

*ј т 4| 1

(Г^ (Г^

4

I

ц р