Nova iskra

НОВО-ОТВОРЕНА ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАЦЊА МИХАИЛА Р. ЖИВКОВИЂА БЕОГРАД Кнез Михаилова улица бр . 83. у куии г. Николе Спасииа. Има на стоваришту и свагда ианово добија еасвим нову робу коју и преиоручује ноштованој публици за сваку иоједину сезону: Штофова најмодернијих за жеиско одело. — Свиле за хаљине, нревезе, блузе и украсе. — Сомота и Плиша. — Атлаза црна за бунде и либадета. — Атлаза као и Свиле беле за венчане хаљине. — Порхета, Зефира, Делена, Батиста, Цица у великом избору у најбољем квалитету. — Атлаза и Сатена за јоргане у једној шприни. — Украса за женско одело као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог штофа, Позаментерије и целокупног арибора и т,. д.

ОСОБИТО ВЕЛИКИ ИЗБОР ' Завеса штоФаних и нецованих. — Гарнитура за кревете. — Платна кончаног као и Шифона Шроловог у свима ширинама. — Везова и уметака. 13=" ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ н УТВРЂЕНЕ Послуга је уљудна, брза и тачна Мустре за унутрашњост па захтев шаљем бесплатно. С понгговаљем МИХАИЛО Р. ЖИВКОВИЋ ВЕОГРАД — САРАЈЕВО.

Број 192. ТЕЛЕФОН ФИЛИЈАЈ1А

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА КОСТЕ НИКОЛИЋА И ЈОВАНОВИЋА "V ББОГРАД-у у удици Кнеза Жихаила и „Теразије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ: Платма и порхвта свију врсга и квалитета; Тепиха и провтирача готови и на метар; Окефорда и Зефира у свима бојама и цеиама ; Завееа чипкани, штоФаии и анлицирани ; Цвилиха и Градла за душеке и ролетне свију врста; Чаршава штофани у гарнитури и засебио одвојени; Сатина, Атлаза и Дамаета за јоргане свију ширина; Мебл^Штофова вунена, нолу-свилена и свилена ; Молдона и Фланела у дивним мустрама; Жаниле«(|У[ок:ета) на метар у 180 см. шириие; Везова бели на обичном платну, батисту и кеперу; Драперијезапрозоре,готовеинаметар,у плишу иштофу; Памука за чарапе свију врста и квалитета, на штринглама н клубадима; обичног, свиленог и Француског. Роба је сва из првих светских Фабри^а ЦЕНЕ СУ ВРЛ.0 УМЕРЕНЕ И ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршујусе најбризкљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно.