Nova iskra

М®ШГ, ,„Т ,ПГ,.К...П «Д I ',ппп ' , '

ваимшЈЈмшШшиишШшш Ј гШШшЈииШш шМЈшмЈшш

НОВО-ОТВОРЕНА ПОМОДНО-МАНУФАКТУРНА И ПЛАТНАРСКА РАЦЊА МИХАИЛА Р. ЖИВКОВИЋА

БЕОГРАД Кнез Михаилова уЈџта бр. 33. у кући г. Николе Спасића

Има на етовариштву и евагда наново добија

ОАСВИМ И018У РОВУ

коју и преиоручује поштованој публиди за сваку иоједину сезону: ШтОФОВа најмодориијих за жеиско одело. — Свиде за хаљиие, превезе, бдузе и украсе. — Сомота и Плиша. Атлаза црна за бунде и дибадета. — Атлааа као и Свиле беле за венчане хаљине. — Порхета, ЗеФИЏа, Делена, Батиета, Цица у ведиком избору у најбољем ква..штету. — Атлаза и Сатена за јоргане у једној ширини. — Украса за женско одедо као: Свилена штикераја, Апликација, Чипака, Чипканог ШТОФа, Позаментерије и цедокупног ирибора и т. д.

ОСОБИТО ВЕЛКСКИ: ИЗБОР

^9

Завеса штофаних и нецованих. — Везова и уметака.

Гарнитура за крексте. — Платна кончаног као и ШиФОНа Шроловог у свима пшринама.

ЦЕНЕ СУ УМЕРЕНЕ И УТВРЂЕНЕ Џ

Пос^дуга је у</&удна, брза и тачиа

Мустре за унушрашњосш на захшев шаљем бесилашно.

С ПОШТОВАЊЕМ МИХ АИЛ 0 Р. ЖИВКОВИЋ ВЕОГРАД — САРАЈЕВО

Ј ШјЏЗ С%>Ј

" " """ '""" """ ' Ј ' ^ 1 ""

бпшпШшбШшт!^^^ I иц}>з -,цји цјв

Број 77. ТЕЛЕФОН ГЛАВНЕ РАДЊЕ

Број 192. ТЕЛЕФОН ФНЛИЈАЛА

ПЛАТНАРСКО-МАНУФАКТУРНА ТРГОВИНА КОСТЕ НИКОЛИА И ЈОВАНОВИЋА БЕОГРАДУ у улици Киеза Михаила и „Теравије" ИМА БОГАТО СТОВАРИШТЕ:

Платна и порхета свију врста и квалитета; Окефорда и Зефира у свима бојама и ценама; Цвипиха и Градла за душеке и ролетне свију врста; Сатина, Дтлаза и Дамаета за јоргане свију ширина: Молдона и Фламела у дивним мустрама; Везова бели на обичном нлатну, батисту и кеперу;

Тепиха и проетирача готови и на метар; Завееа чипкани, штоФани и аплицирани; Чаршава штофани у гарнитури и засебно одвојени; ]\Лббл«Штофова вунена, полу-свилена и свилена; Жаииле«(1\Локета) на метар у 130 см. ширине; Драперије за прозоре, готове и на метар, у плишу и штофу;

Цамука за чарапе свију врста и квалитета, на штринглама и клубадима; обичног. свиленог и Француског. Роба је сва из првих светсних Фабри^а ЦЕНЕ СУ ВРЛО УМЕРЕНЕ И ПОТПУНО УТВРЂЕНЕ Поруџбине за све крајеве у Србији извршујусе најбрижљивије и најбрже. Мустре од свију наши артикала шаљемо на захтев бесплатно.