Opštinske novine

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Стр. 187

Службене објаве и огласи

Измена регуладије — продужење улице Цара Николе II Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, ГрадскЈо поглаварство изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену рзгулације — продужење улице Цара Николе II по плаво уцртаним линијама у плану ТДБр. 34187/36. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се онз неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на даа 26-Ш-1937 год. Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције ГрадскОг поглаварства, Књегиње Лзубице улица бр. 21. Измена регулације — стављања резервације у блоку између улица Небојшине, булевара Ослобођења и продужења Ламартинове аа проширење парка Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, I радско поглаварство изложиће, 15 дана пссле изласМа овог огласа у благајничком холу партера зграде ГрадскОг поглаварства, Узун МиркОва ул. бр. 1, измену регулације стављање резервације у блоку између ул. Небојшине булевара Ослобођења и продужења Ламаартинове за проширење иарка по плааво уцртаним линијама у плану 'Г .Д.Бр. 7425 37. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети при.медб • најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 30 марта 1937 год. Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције ГрадскОг поглаварства, Књ, Љубице ул. бр. 21. I јавна офертална лицитација за набавку лекова и завојног материјала ГрадскО поглаварство града Београда одржаће на дан 14 априла 1937 године у 11 часова пре подне у канцеларији Економата Поглаварста града Београда Краљев Тог бр. 17 I прву јавну оферталну лицитацију за набавку лекОва и завојног материјала, за потребе ДирекЦије за социјално и здравствено старање. Услови су прописани и могу се добити свак ( ог радног дана за време канцеларијскОг

рада у Економату Поглаварства Краљев Трг бр. 17. Кауција се полаже у 5°/о односно 10% у готову, државним и државом гарантованим хартијама од вредности у смислу расписа РЛ.Ф.Бр. II 55644 од 11 маја 1932 године, или у гарантном писму које веће банке које мора бити регистровано у Министарству финансија. Из канцеларије Економата Градског поглаварства Ф.Бр. 15679 од 24-Ш-1937, године.

Прва офертална лицитација за набавку ивичњака, ситне коцке и камених полукоцака На основу одлуке г. Претседника Општине града Београда Т.Д.Бр. 11155 од 2-1У-1937 год. Техничка дирекција ГрадскОг поглаварства одржаће се на дан 24 априла 1937 год. I оферталну лицитацију за набавку 5000 м 1 ивичњака, 5О0О м 2 ситне коцке и 100.000 ком. камених полукоцака. Лицитирати се може и за поједине врсте материјала понаособ. Лицитација одржаће се поменутог дана у 11 часова у канцеларији Инжињерског отсека Техничке дирекције (Књегиње Љубице ул. бр. 21 (II). Кауција у износу од 10°/о од понуђене укупне суме за домаће и 20°'о од укупне понуђене суме за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне Благајне Градског поглаваретва (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети еваког радног дана од 8—14 часова у Инжишерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 3. Из канцеларије Техничке дирекције Градског поглаварства^Београда Т.Д.Бр. 1Ц55/37 године. Друга офертална лицитација за израду тротоара На основу одлуке г. Претеедника Општине града Београда Т.Д.Бр. 11387 од 2-1У-1937 год. Техничка дирекција Градског поглаварства одржаће на дан 16-1У-1937 год. II оферталну лицитацију у скраћеном року од 10 дана за израду пенестрисаног макадама и асфалтних тротоара у ул. Мајке Јевросиме на делу од Кондине до Пашићеве ул.