Opštinske novine

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ Стр ш цЈено расписаним конкуроом и дао је реч Ди- лан Костић изјавио је да је задовољан одгоректору Техничке дирекције г. Марјану Ђу- вором. јовићу, који ]'е прочитао свој извештај о по- За овим је седница закључена у 7,30 чадизашу Савског пристаништа, Већник г. Ми- сова. \ Оверавају: Градски већници; Претсадник Милан Костић, с. р. Градске општине, Божидар Матовић, е. р. Влада Илић, с. р.

Службене објаве и огласи

Измена регулације и отварање нове улице Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, Градско поглаварство изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у благајничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену регулацијр ДХај|кашке улице и стварање нове улице 631 у блоку између Таковске, Војводе Добрњца и Кнеза Павла по плаво уцртаним линијама у плану Г .Д.Бр. 22958/37. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по иртеку јавног увида иначе се оне неће узимаДи у обзир. Одлучено у Градском поглаварству на дан 30 јула 1937 године. Примедбе ће прпмати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграде Техничке дирекције Градског поглаварства, Књ. Љубице ул. бр. 21.

Оглас прве оферталне лицитације На дан 24 августа 1937 године у 11 часова одржаће се у канцеларији Грађевинског отсека земунског градског одељка, ул. Прерадовићева број| 7/1, соба број; 6, прва јавна офератна лицитација за израду 3 дубинска бунара (убушивање цеви и израда постројења за пумпање). Предрачунска сума је 112.256,80 дин. Кауција у суми од 11.250.— дин. полаже се на благајни одељка у Земуну, Пашићев трг бр .1, најдаље до 10 часова на дан лицитације. Хартије од вредности примају се по званичном курсу Министарства финансија. Понуде се имају поднети на нарочитом обрасцу, који надметачи могу добити код Грађевинског отсека, таксирати са 2Ш динара те предати у запечаћеном омоту са назначењем имена понуђача и натписом: „Понуда за бушење 3 дубинска бунара у Земуну/' Телеграфске и нејасне понуде као и оне које нису састављене на прописаном обрасцу, неће се узети у обзир. Надметачи морају донети собом: 1) Доказ о уплаћеној кауцији, 2) Доказ о уплаћеној порези, 3) Овлашћење за ову врсту радова, 4) Уверење Министарства грађевина о праву учествовања на јавним оферталним лицитацијама. Пројекат и услови могу се видети сваког дана за време званичних часова у Грађевинском отоеку Земунског одељка, Прерадовићева улица број V, соба број 6, где ће се моћи добити и сва потребна обавештења. Из канцеларије Земунског одељка градског поглаварства Београд, дана 14 јула 1937 год., З.О.Бр. 10597 1937. Гр. о. бр!. 3254/37. 14 јула 1937.