Opštinske novine

ОПШТИНСКЕНОВИНЕ

Стр. 123

Вуковарске до Нове бр, II), Руској (од Бул. Вој. Мишића до Јанка Вукотића), Јанка Вукотића (од Руске до Змај Огњеног Вука), Новој бр. II (од Симићеве до Јанка Вукотића) и Виктора Ига (од Руске до Пупинове ул.), у којима је 1938 год. прошао улични канал и да је рок за везивање са уличним каналом 1 јула 1939 год. и да ће од тога рока плаћати таксу за употребу канала, без обзира да ли је имање везано или не са уличним каналом. Из канцеларије Канализационог отсека Т. Д.Бр. 1793/39. Оглас лицитације На основу Одлуке Градског већа ОБр. 16849/37, Режијска комисија за набавку механичке опреме за III филтарску инсталацију на Белим Водама, извршиће набавку 5 ком. Вентури водомера, 2 ваздухомера и 14 затварача за воду и ваздух. Позивају се интересанти да поднесу понуде у запечаћеној коверти са позивом на овај оглас, најдаље до 12-1У-1939 г. у 11 часова пре подне, у канцеларији Машинског одељка Управе водовода — Југовићевој бр. 1. Услови за ову испоруку могу се добити у Канцеларији Машинског одељка Управе водовода. Из Уираве водовода Поглаварства града Београда 8-111-1939 год. Пажња сопствешшима имаља у улицама: Св. Николе, Топличкој, Славујски Веиаи, Ртањској, Јенковој, Браће Рибникара, Вразовој и Петраљичкој Извештавају ре сопственици имања у улицама: Светог Николе (од бр. 2 до 90), Топличкој, Славујски Венац, Ртањској, Јенковој, Браће Рибникара, Вразовој, Петраљичкој (од Дим. Туцовића до Св. Николе), у којима је током 1938 год. прошао улични канал и да је рок за везивање са уличним каналом до 1 маја 1939 год. и да ће од тога рока плаћати таксу за употребу канала, без обзира да ли је имање везано или не са уличним каналом. Из канцеларчје Канализационог отсека Т. Д .Бр. 1793/39.

Измена регулације продужења Костолачке и затварање улице бр. 772 између Костолачке и булевара Војводе Степе као и отварање пасажа у продужењу улице Капетана Завишића Сходно §§ 8 и 12 Грађевинског закона, Градско поглаварство изложиће, 15 дана после изласка овог огласа у блаагјничком холу партера зграде Градског поглаварства, Узун Миркова ул. бр. 1, измену регулације продужења Костолачке и затварање улице бр. 772 између Костолачке и булевара Војводе Степе као и отварање пасажа у продужењу ул. Капетана Завишића. Планови ће бити изложени увиду месец дана. Заинтересовани имају поднети примедбе најдаље у року од 15 дана по истеку јавног увида иначе се оне неће узимати у обзир, Одлучено у Гр а Д ск0М поглаварству на дан 8-Ш-1939 год. Примедбе ће примати Техничка дирекција, Одељак за регулациони план, зграда Техничке дирекције Градског поглаварства, Књегиње Љубице ул. бр. 21.

ОГ ЛАС Издаје се у вакуп ресторан у Горњем Граду више Зоолошког врта На основу одлуке ФБр. 17803 од 10 марта 1939 г. на дан 30 мартд 1939 год. у 10 часова пре поднс, у канцеларији Отсека општинских добара — Доситијева ул. бр. 21/1 — обавиће се офертална лицитација у кратком року за издавање у закуп ресторана у Горњем Граду више Зоолошког врта. Заинтересована лица дужна су своје понуде предати Отсеку добара у затвореном завоју најдаље до почетка лицитације таксиране према Т. Бр. 25 Зак. о таксама и са 3.дин, општинске таксе. Услови лицитације и закупа могу се добити сваког радног дана у канцеларији Отсека добара уз цену од 10,— дин. у општинским маркама. Из канцеларије Отсека општинских добара на дан 10-111-1939 године у Београду. 1-2