Opštinske novine

Стр. 328

ОПШТИНСКЕ НОВИНЕ

Прва оферталиа лицитација за израду коловоза од макадама у Добровољачкој улици у Земуну На основу одлуке г. Претсденика Ошпт -гне града Београда Т.Д.Бр.. 28780 од 30 јуна 1939 год. Техничка дирекција Градског поглаварства одржаће на дан 19 јула 1939 год. I оферталну лицитацију у скраћеном року од 15 дана за израду коловоза од макадама у Добровољачкој ул. у Земуну. Предрачунска сума износи 234.007,— динара. Лицитација одржаће се поменутог дана у 11 часова у канцеларијн Инжињерског отсека Техничке дирекције (Књегиње Љубице ул. бр. 21/И). Кауција у износу од 11.800.— динара за домаће и 23.600.— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 чаоова код Главне благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети сваког радног дана од 8—14 часова у Инжењерском отсеку Техничке дирекцјије собе бр. 5. Из канцељарије Техничке дирекције Градског поГлаварства Београда Т.Д.Бр. 28780/39 г. Прва офертална лицитација за израду коловоза од ситних коцака на бетонској подлози на Београдском Тргу у Земуну На основу одлуке г, Претседника Општине града Београда Т.Д.Бр. 28779 од 30 јуна 1939 год. Техничка дирекција Градског поглаварства одржаће на дан 18 јула 1939 год. I оферталну лицитацију у скраћеиом року од 15 дана за израду коловоза од ситних коцака на бетонској подлози на Београдском Тргу у Земуну (јужни крак). Предрачунска сума износи 652.155,— динара, Лицитација одржаће се поменутог дана у 11 часова у канцеларији Инжињерског отсека Техничке дирекције (Књегиње Лзубице ул. бр. 21/И). Кауција у износу од 32.700,— динара аа домаће и 65.400.— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 10 часова код Главне благајне Градског поглаварства (Узун Миркова бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицИтацијама код државних грађевинских власти.

Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицитацију видети сваког радног дана од 8—14 часова у Инжињерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5, Из канцељарнје Техничке дирекцнје Градског поГлаварства БеоГрада Т.Д.Бр. 287/9/39 Г. Прва офертална лицитација за набавку 1822 м 3 ломљеног камена На основу одлуке г. Претседника Општине града Београда Т.Д.Бр. 29924 од 5 јула 1939 шд. Техничка дирекција Градског поглаварства одржаће на дан 17 јула 1939 год. I оферталну лицитацију у скраћеном року од 10 дана за набавку 1822 м 3 ломљеног камена за израду потпорних зидова и осигурања косине насипа на бановинском путу II реда Београд—Сланце са краком за Вишњицу. Предрачунска сума износи 173.980,— динара. Лицитација одржаће се поменутог дана у 10 часова у канцеларији Инжињерског отсека Техничке дирекције (Кнегиње Љубице ул. бр, 21/Н). Кауција у износу од 9.000,— динара за домаће и 18.000,— динара за стране предузимаче полаже се на дан лицитације најдаље до 9 часова код Главне благајне Градског поглаварства (Узун МиркОва бр. 1). Лицитанти биће дужни, да поред реверса о положеној кауцији поднесу лицитационој комисији и сва остала документа, која су законом прописана за учествовање на јавним лицитацијама код државних грађевинских власти. Сва потребна обавештења могу се добити као и услови за ову лицнтацију видети сваког радног дана од 8—14 часова у Инжињерском отсеку Техничке дирекције соба бр. 5. Из канцељарије Техничке дирекције Градског ТсоГљаварства БеоГрада Т.Д.Бр. 29924/39 I. Основан је градски погребни завод Општина града Београда, основала је Погребни зав^од у јавном интересу, који се води под фирмом „Градски погребни завод". Завод се налази на Новом гробљу, на пр1вом спрату изнад капела — Гетеова ул. бр. 50. Завод је потпуно уређен и располаже целокупном погребном спремом, тако да може у свако доба обављ1ати, како најскромније так'о и најлуксузније погребе. Пошто је завод основан у јавном интересу, 1'о су и цене погребне спреме и услум е понол.не, како то интереси грађана захтевају. Завод је 'Отворен и дању и ноћу :и у случају потребе, за све услуге и обавештења обратити се непосредно Заводу лично или на телефон 20-407. Из ГрадскоГ поГребноГ з\авода Г. п. Б. — службено.

Власник: Градско поглаварство Београд. — Уредник : Ђуро Бањац, Молерова 16 Штампарија Драг. Грегорић, Кнегиње Олге 21. — Београд