Ošišani jež

Карикатура:

Н.Оташ

Мшшш Мшшаш®ј©]вшћ.

♦Оставку не подносим! Штавише, мрзим је! ♦Нисмо изабрали најбоље. Ја, на пример, нисам био чак ни предложен! ♦Изразио бих своје неизмерно задовољство, али нећу да се изражавам. ♦Имамо власт у рукама. Ухватили смо је на делу! ♦Тек на суду сам видео да сам потпуно безосећајан. Уопште се нисам ocehao кривим.

Ржф©л®Шlћ

♦Ако владар влада неограничено, народ му је ограничен! ♦Глумац одглуми улогу ратника, а онда погине у позоришном бифеу!

ЖладЈшжр ICj©©Mixt

♦ Јахали су ме и Курта и Мурта. Питам се ко је сад на реду? ♦Владика Филарет је одржао молебан за спас Савезне Изборне Комисије и поклонио им бројанице.

Сташ F, Ст©жлћ

♦Многи нису ни чули за проклету А ми ту живимо... ♦Ако је рад створио човјека, онда је прековремени рад створио жену! ♦У животу, прави одговор је увијек НЕ. Све друго је дипломатија.

Ililhll Ср©Јг£©Ж:жћ

♦Живим живот у Србији пуних плућа и празног стомака. ♦Мајмуне, дигни главу,не стиди се што ниси човек! , ,

Fajpop© Мићж®шпћ

♦Бивши вођа је био распет између две димензије. Жртвовао је простор радн куповине времена! ♦Свечано помирење полиције и народа радно су прославили једино пљачкаши! ♦Од Турака смо се бранили пет векова, а од Европе само десетак година!

Аж|©жж® Ерд©Ј&ашш

♦Пошто народне кухиње код нас нису популарне, има предлога да се отворе у Бриселу, Њујорку, Бечу, Женеви... ♦Политика је вештина могућег, али наши политичари су се толико извештили да постижу и немогуће. ♦Отказује се пут у комунизам. Нико не испуњава услове конкурса за вођу пута. ♦Прво је било повуци-потегни, а онда су потегли питање повлачења. ♦После дванаест година, по Кертесу: -Ако се ја као Србин не бојим Америке, зашто би се Руси бојали?!

Драшшг ШЈшшшЗћ

♦Они су легално изабрани, али су још легалније најурени. ♦Нису они криви за пораз на изборима. Народ их је издао! ♦Не плашим се ја за будућност, него за себе! ♦Иронија судбине: победио свет, а изгубио од својег малог народа!

Ижжј£l Ва©шћ

♦Радиће они по закону. Само да усвоје измене и допуне. ♦Па шта ако је хомосексуалац. То је његова унутрашња ствар. ♦Сви обећавају боље сутра. О нама данас нико не мисли.

21