Ošišani jež

у кр атко...

'И&шм IHigiiz©!

*Бивши режим ми је завлачио руку у џеп, а ја сам му завукао на прошлим изборима! *Политичари су нас увукли у све ово, да би стекли све оно! *Прошлост нам је толико црна, да he нам свака будућност бити светла!

To-ptai Д o ich и

*Српска прозивка: ја немам, ти немаш, њега нема! *Свака птица своме јату лети. То је посебни доживљај за ловце! *Кренули су од нуле али пуних кофера! *Ставнте главу на пањ и реците шта вас мучи! *Сагнуо сам се да подигнем сапун. Све остало је сапуница! *Моја жена гаји добре комшијске односе Више пута сам је затекао у томе!

Дрсгољуб Дјр® Ћкколћп

*Данас имамо час ћутања. Ко се јавља за реч! *Венчање се одлаже. Трошкови око развода брака много су скупи! *Немам деце. Нисам смео да поновим очеву грешку!

Ж&рзш ТlжБтар:жтl

*Ма какав Хаг, шаљите га у Чачак! *Американци! Само вас гледамо

Пјшг© Т®шгшћ

*Европа се вратила Србији, пре него што је Србија дошла себи! *Међународна заједница нам отвара сва врата - побиће нас промаја! *Србија је пронашла излаз. Користи службени улаз!

Андрија Лвврек

Слпчности п разлике Јован Дучић - покојни великан Ивица Дачпћ - сасвим супротно

Бфрољуб Јо:вакоШlћ

*До сад смо све решавали са два прста, а сад је и песница дала свој велики допринос. *Слажемо се да је извршен пуч, пукла је брука. *Спремни су да изађу на суд историје, али да народ не буде сведок.

Ал®sеаадар М. Д©®©таж

♦Бацио сам поглед. Шта ће ми у овој помрчини! ♦Ми бисмо сада све. Остало, кажу може и касније! ♦Артериосклероза је догађај за памћење.

Карикатура:

Д. Смиљанић

20