Policija

вскгуравајке Друштво РОМ — У БЕОГРАДУ —

има част известити поштовану публику о следећем:

Злонамерни људи као и нелојална конкуренција, користећи се политичким положајем, који влада у Русији, проносе тенденциозне гласове, ла је Осигуравајуће Друштво „Росија“ про" пало да је обуставило свој рад и одвраћају на тај начин осигуранике да се код Друштва „Росије“ осигуравају.

Управа Одељења за Краљевство С. Х. С. Осигуравајућег Друштва „Росија“ у Београду изјављује, да су сви гласови неистинити и плод нелојалне конкуренције непоштених агената. Управа Друштва „Росија“ у Петрограду успела је благовремено да из Русије изнесе све своје непокретне капитале и основала је још у 1917. год. у Копенљагену ново Друштво „Рде сија“ са франц. фр. 12,000000— пуно уплаћеног капитала. Одељења Друштва „Росија“ раде и даље са успехом у Њујорку, Лондону, Паризу, Кашру и у Београду.

· Београдско Обељење Друштва „Росија“ и поред морашорног стања исилотило је до сад великом броју својих осегураника осигуране суме п располаже апсолутно довољним материјалним средствима да свима својим обавезама одговори. Београдско Одељење Друштва „Росија“ потрошило је из сред става своје Управе, не корисшећи се никаквим зајмовима ни брасавном помоћи, преко дин. 900.000 за оправку своје зграде у Београду, која сада представља вредност од најмање

7,000.000 динара.

Одељење Друштва „Росија“ врши под најповољнијим условима и ценама осигурања живота по свима могућим комбинацијама, осигурања згр-да, покућанства и робе противу пожара, осигурања од несрећних случајева колективно и појединачно, осигурања стакла од лома, осигурање транспорта на суву и води и осигурања од опасне крађе.

чу чи РК ЧУ ЧИ ЧУ ЧИ ЧИ ЧИ ЧЕ ЧУ У ЧУ ЧУ ЧУ БОЛЕН СОВА ИШТЕ хартија ни канцоларијског материјала ЛУНАРЕВИЋ и ГОЂЕВАЦ __--------==- БЕОГРАД =========== 0, Добило је велику количину канцел. материјала (7 Препоручује поштованим муштеријама. 7

Одељење ва Краљевство С. Х. С.

а

А